Getty Images for IMG
skupa, ali najprodavanija

Ovo je najpoželjnija torbica ove godine: Svi je nose i nemoguće ju je ne primijetiti

Prošlog je tjedna Google objavio koji su modni trendovi i brendovi bili najtraženiji ove godine, a sada je Net-a-Porter, jedna od najpoznatijih online destinacija za luksuzan shopping, otkrio koja je torbica bila najpoželjnija u 2018.

Od svih luksuznih komada koji su dostupni na Net-a-Porteru, najpoželjnija je prošle godine bila torbica talijanskog brenda Gucci, otkrila je direktorica Elizabeth von der Goltz.

BERLIN, BERLIN - JANUARY 17:  Leonie Hanne during the Mercedes-Benz Fashion Week Berlin A/W 2017 at Kaufhaus Jandorf on January 17, 2017 in Berlin, Germany.  (Photo by Thomas Niedermueller/Getty Images for IMG)
Getty Images for IMG

- U 2018. smo prodali više od tisuću komada Gucci GG Marmont torbica - otkrila je Elizabeth. Radi se o modelu koji ste sigurno vidjeli jer ga je nemoguće ne primijetiti s obzirom na to da ga modne blogerice obožavaju, a nose ga i zvijezde kao što su glumica Tracee Ellis Ross i manekenka Kendall Jenner. Torbica je toliko popularna jer dolazi u različitih verzijama - dostupna je u više nijansi i materijala, ali i po različitoj cijeni. Za veću ukrašenu s prišivcima treba izdvojiti i 2800 dolara, dok se klasični model može kupiti već po cijeni od 980 dolara.

Gucci

Ipak, to nije jedina torbica koja je stalno nestajala s polica. Jedna od omiljenih bila je i Loewe Raffia torbica, ultimativni model za plažu.

Loewe

Linker
23. travanj 2024 22:54