Fotogramma / Splash News
Proljeće/ljeto 2018

Parada šifona, šljokica, perja i resica na reviji Dolce & Gabbana

Inspirirani supermodelima devedesetih godina i ljubavi, talijanski dizajnerski dvojac svoje je manekenke po pisti poslao u prozirnim suknjama, bluzama s printom rotkvice i haljina s izvezenim ružama.

Senzualne devedesete i modne kombinacije supermodela, poput Cindy Crawford koja je hodala u crnim haljinama kroz koje se naziralo čipkasto donje rublje, bile su inspiracija dizajnerima Domenicu Dolceu i Stefanu Gabbani koji su reviju zatvorili na sebi svojstven način. Naime, manekenke su prodefilirale pistom odjevene u seksi donje rublje i prozirne komade, a nalikovale su muzi modne marke Dolce & Gabbana talijanskoj glumici Monici Bellucci.

Models walk the catwalk at 'Dolce and Gabbana' fashion show during Milan Fashion Week in Milan, Italy. 
<P>
Pictured: Atmosphere
<B>Ref: SPL1587783  240917  </B><BR/>
Picture by: Fotogramma / Splash News<BR/>
</P><P>
<B>Splash News and Pictures</B><BR/>
Los Angeles:	310-821-2666<BR/>
New York:	212-619-2666<BR/>
London:	870-934-2666<BR/>
<span id=Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

" style="width:100%"/>
Fotogramma / Splash News

Osim slip haljina i gaćica visokog struka, u kolekciji za proljeće/ljeto 2018. koju su nazvali "Queen of Hearts" Talijanu su prikazali i šarene komade prekrivene printom srca i igraćih karata te zlatne tijare ukrašene kristalićima i poludragim kamenjem. U paradi šifona, šljokica, perja i resica isticali su se i životinjski uzorci, a milanskom pistom zavladale su haljine, bluze, kombinezoni, hlače i suknje ukrašene uzorcima kupusa, patlidžana, mrkvi i graška, a i naušnice su pratile povrtno-voćnu temu - s ušiju manekenki visili su privjesci u obliku naranči, jagoda i patlidžana.

Linker
24. travanj 2024 12:58