Newspictures / Splash News
LONDON FASHION WEEK

Party kolekcija: Brend Topshop predstavio komade idealne za izlaske

Britanski high street brend Topshop predstavio je još jednu kolekciju kao stvorenu za partyje na Tjednu mode u Londonu, a nove komade koji će zavladati ulicama već ove modne sezone predstavile su poznate manekenke poput Adwoe Aboah, Hailey Baldwin, Joan Smalls i Jorudan Dunn.

Iako se radi o kolekciji za proljeće iduće godine, trendseterice će već ove godine nositi nove komade popularnog brenda Topshop jer se ta modna kuća i dalje drži politike "see now - buy now". Svi odjevni predmeti koji su jučer predstavljeni na modnoj pisti odmah će biti dostupni, a nova kolekcija inspirirana je party scenom iz devedesetih u londonskoj četvrti Soho. Mini haljine i suknje u kombinaciji s vunenim kaputima u različitim bojama odličan su prijedlog za hladniju sezonu, osobito kada stigne vrijeme blagdanskih druženja.

Newspictures / Splash News

Newspictures / Splash News

Newspictures / Splash News

Jedan od upečatljivijih komada bio je kaput s ovčjim krznom koji je nosila manekenka Adwoa Aboah i njime otvorila show. Od materijala su dominirali saten i umjetno krzno, a među odjevnim predmetima koji će biti pravi hit su i nove satenske bomber jakne te kaputići od baršuna. Da su kolekciju stvarali s partyjima na umu pokazuju i brojni prozirni komadi - haljine u nježnim bojama poput ružičaste i plave koje malo toga skrivaju.

Linker
16. travanj 2024 07:16