BELLA X CHROME HEARTS

Pogledajte prvi komad iz ekskluzivne modne linije najuspješnije manekenke

Bella Hadid quittant le restaurant l'Avenue ŕ Paris le 28 octobre 2016
Bella Hadid leaves L'Avenue restautant on October 28, 2016 in Paris, France., Image: 304212604, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, KCS Presse
Profimedia, KCS Presse
U samo godinu dana američka manekenka Bella Hadid osvojila je modni svijet, a sada se upustila i u dizajnerske vode.

Sa samo dvadeset godina mlađa sestra slavne Gigi Hadid iza sebe ima brojne revije luksuznih brendova, prošetala je modnom pistom Victoria's Secret Showa te bila zvijezda različitih kampanja, a nedavno je proglašena i modelom godine po odabiru modnih insajdera. Nakon svih tih uspjeha koje je postigla u samo jednoj godini, ambiciozna Bella dodala je još jedno postignuće u svoj životopis - u suradnji s brendom Chrome Hearts dizajnirat će ekskluzivnu modnu liniju. Slavna manekenka velika je obožavateljica njihovih kolekcija i više puta je nosila njihove komade pa nije čudno da će upravo s njima ostvariti svoj prvi veliki dizajnerski projekt.

Nakon što je suradnja objavljena, Bella je na svojem Instagram profilu pokazala jedan od prvih komada iz linije: kapu od lakirane kože koja će biti dostupna u bijeloj, crnoj i crvenoj boji. Manekenka obožava taj model, a sada je napokon jednu dizajnirala. Brend je već otvorio Instagram profil za novu modnu liniju gdje će objavljivati sve novosti, a mnogi se nadaju kako će u kolekciji svoje mjesto naći i choker ogrlice te bomber jakne iz kojih se 20-godišnjakinja ne skida.

@chromeheartsxbella

Fotografiju objavljuje Bella Hadid (@bellahadid)