rapsodija boja

Postale su modni dodatak: Dok čekamo prve kišne dane, tražimo šik kabanice

PR
Iako uživamo u toplim temperaturama ovog produženog babljeg ljeta, pomalo smo se i zaželili pravih jesneskih dana, a s njima i prigodnih modnih komada. Kako se spremamo za kišnu jesen, razmišljamo o trendi kabanicama koje su postale pravi modni dodatak.

Za šik jesen pobrinuli su se iz Sheriff & Cherry radionice i udružili snage s danskim proizvođačem kišnih kabanica ELKA Regntoej. Donose četiri modela kabanica i dva modela kišnog šeširića, izrađeni od nepropusnog materijala u posebnoj, tradicionalnoj ELKA tehnici krojenja i povezivanja materijala.

Ako kobanice zamišljate kao neugledne gumene prsluke, razmislite ponovno jer već neko vrijeme modni brendovi nude šik modele kabanica u raznim varijacijama, od kombinacija boja do reflektirajućih detalja i neonskih tonova koji su popularni trend u svakom godišnjem dobu.

PR

Scherlock Navy

 

PR

Ernest Olimpic

 

Kišni šeširić Woody s duboko nakošenim obodom i dvije kišne kabanice – pončo koji je zbog svog kroja i dobio naziv Sherlock, te duga klasična kabanica u veselim bojama Ernest – karakterizira kombinacija boja i moderan stil kojim Massarotto istovremeno ne odstupa od osnovnog DNK-a brenda ELKA.

PR

Ernest Neon

 

PR

Scherlock Olimpic

 

Kišni pončo Sherlock Navy dolazi u plavoj i bijeloj kombinaciji s prepoznatljivim Sheriff motivima te u kombinaciji raznih boja, takozvani Sherlock Olimpic. Kišni pončo Sherlock izrađen je u jednoj univerzalnoj veličini. Kabanica Ernest Neon dolazi u neon žutoj varijanti s otisnutim reflektirajućim motivima.

PR