jimmychoo.com
Prilika koja se ne propušta

Postani Jimmy Choo dizajner: Prijavite se na natječaj i možda baš vaša kreacija postane stvarnost

Nije dugo trebalo čekati prve radove, kažu. Razlog više je što su cijelu priču u Jimmy Choou pokrenuli u humanitarnom duhu.

Poznati američki obućarski brend - Jimmy Choo na svom je globalnom Instagram profilu pozvao sve zainteresirane da im do 15. svibnja pošalju svoje kreacije cipela.

Iz ove uspješne kuće najavljuju kako će pet najuspješnijih modela prema izboru pratitelja profila na Instagramu proizvesti u sklopu nove kolekcije za 2021. godinu.

Nije dugo trebalo čekati prve radove, kažu. Razlog više je što su cijelu priču u Jimmy Choou pokrenuli u humanitarnom duhu.

"Važno je pokušati održati pozitivan stav u ovim izazovnim vremenima. Svijet se bori protiv oku nevidljivog neprijatelja, a to može biti emotivno i psihički iscrpljujuće.... Majka prirod nastavlja svojim ritmom, proljeće tek počinje i stabla cvjetaju u mom vrtu i pružaju mi potrebno svjetlo na kraju tunela. Nikad više nego sad nismo trebali paziti na stvari koje nas opuštaju i drže pozitivnima. Za svoj prvi #CHOOSKETCH kreirala sam zamišljenu cipelu inspirirana čistom ljepotom cvijeća u cvatu u kontrastu s beskonačno plavim nebom okupanim zlatnim suncem. Naši životi su 'na pauzi', ali priroda nastavlja sa svojom čarolijom, koja potiče moj optimizam" napisala je uz prvu objavljenu kreaciju Sandra Choi, kreativna direktorica Jimmy Chooa, nazvavši je Optimizam.

Uslijedile su potom na službenim stranicama i druge objave kreacija.

UNITY

GRATITUDE

IMAGINATION

Želite li se prijaviti na ovaj zanimljiv natječaj i okušati u dizajniranju cipela, detalje možete pronaći na njihovim službenim stranicama.

DETALJI PRIJAVE

1. Nacrtajte svoju cipelu, a potom je fotografirajte ili skenirajte na računalo
2. Pošaljite je na e-mail adresu: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. sa svojim podacima (ime, prezime, grad, naziv kreacije)
3. Sandra Choi odabrat će 10 dizajna, koji će biti objavljeni na Jimmy Choo Instagram profilu kako bi njihovi pratitelji glasali za najbolju
4. Pobjednik će biti objavljen na Instagramu nakon završenog perioda glasanja
5. Pravila natječaja pogledajte ovdje


NE ZABORAVITE, ROK JE 15. SVIBNJA - SRETNO!


ČITAJTE I:

Žena na čelu Jimmy Chooa: 'Prioritet mi je sačuvati sebe i obitelj, pa makar i s lošom frizurom'

Tanya Golešić, predsjednica uprave modnog diva Jimmy Choo: 'Naučite biti fleksibilni i ponizni da biste uspjeli'

Stigle su sandale: Na popularnim web shopovima pronašli smo neodoljive modele iz novih kolekcija

Linker
23. travanj 2024 11:48