Instagram/@dushanmilenkovich
Instagram/@dushanmilenkovich

Mona

Poznati srpski modni brend stiže u Zagreb, ovo su komadi zbog kojih jedva čekamo

U zagrebačku najpoznatiju ulicu uskoro će se smjestiti nova modna destinacija kojoj se veselimo. Brend Mona koji dolazi na naše tržište još je jedan pokazatelj da regionalna modna scena krije pregršt odličnih modnih brendova.

Srpski brend Mona postoji već tridesetak godina, točnije nastao je 1989. godine i do sada je otvoreno 50 prodavaonica diljem Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne i Hercegovine. Za početak kolovoza, kroz nekoliko tjedana najavljen je dolazak ovog brenda i u Zagreb.

Svake sezone Mona nudi ready-to-wear kolekcije koje spajaju modnu klasiku i eleganciju upotpunjenu s vodećim trendovima u svijetu mode. Moderna, sofisticirana i kvalitetna odjeća je sinonim za ovaj brend koji na godišnjoj bazi proizvede oko 70 tisuća ženskih i muških torbi. Nova jesenska kolekcija dostupna je na njihovom web shopu, a uživo ćemo je moći vidjeti nakon otvaranja nove prodavaonice.

Mona.rs

Mona.rs

Mona.rs
 

Modna jesen kod njih obilježena je životinjskim uzorkom i karakteristikama retro stila pa dominiraju puf rukavi, leopard točkice i zebra prugice, zemljani i neutralni tonovi i elegante siluete haljina, midi suknji, svilenih bluza i balonera, idealnih za novu jesensku sezonu. Modni dodaci poput torbica klasičnih su oblika, upotpunjeni tek zanimljivim bojama poput žute il trendi animal uzorcima.

Komadi ovoga brenda već se nalaze na top listi domaćih i regionalnih trendseterica, a zasigurno će sada postati jedno od omiljenih šoping destinacija Hrvatica koje uživaju u ovakvoj estetici.  Do tada, istražili smo njihovu web ponudu.

Mona.rs

Mona.rs