Getty Images
Kome je sve stalo?

Priča o Melanijinom modnom gafu ima nastavak: 'Ona jakna' sad se prodaje po nevjerojatnim cijenama

Melanijina jakna s natpisom "Zaista mi nije stalo, je li tebi?" stiže iz Zare, gdje se prodavala po cijeni od 30 funti, a sada se može kupiti i na eBayju...

Kad su se prošli tjedan na Instagramu počele pojavljivati Melanijine fotografije u jakni s natpisom "I really don't care, do you", u prijevodu "Zaista mi nije stalo, je li tebi?" mnogi su mislili da je riječ o lažnim vijestima i montaži.

Trebalo je nekoliko sati da svijet shvati kako je prva dama Amerike zaista otišla na meksičku granicu posjetiti djecu koja su silom odvojena od roditelja u jakni s takvom nevjerojatnom porukom.

JOINT BASE ANDREWS, MD - JUNE 21:  U.S. first lady Melania Trump (C) climbs back into her motorcade after traveling to Texas to visit facilities that house and care for children taken from their parents at the U.S.-Mexico border June 21, 2018 at Joint Base Andrews, Maryland. The first lady is traveling to Texas to see first hand the condition and treatment that children taken from their families at the border were receiving from the federal government. Following public outcry and criticism from members of his own party, President Donald Trump signed an executive order Wednesday to stop the separation of migrant children from their families, a practice the administration employed to deter illegal immigration at the U.S.-Mexico border.  (Photo by Chip Somodevilla/Getty Images)
Getty Images

Zbog takvog gafa Melanija se našla na udaru oštrih kritika, a dućane koji putem interneta prodaju odjeću prepravile su jakne s natpisima "Svima bi nam trebalo biti stalo" i "Meni je stalo, a tebi?". Velik dio zarade od prodaje odjeće s pozitivnim porukama proslijeđen je u humanitarne svrhe, što je pokazalo kako se svaka negativna situacija može pretvoriti u pozitivnu.

Press foto

Vjerovali ili ne, na eBayju su ponovno osvanule i Zarine jakne s natpisom, u kojoj je svoju veliku pogrešku napravila Melanija, i sasvim se neočekivano počele prodavati po nevjerojatno visokim cijenama.

Prema pisanju Harper's Bazaara, domišljati vlasnici spornih jakni prepoznali su svoju priliku pa su požurili prodati svoju 'dok je još vruća'.

Instagram

Jakna koja se u Zarinim trgovinama prodavala po cijeni od 30 funti, na eBayju je tražena roba pa su je neki uspjeli prodati za nevjerojatnih 300 pa čak i 400 funti.

Pomamu za jaknom koja je označila sramotni trenutak prve dame teško je objasniti. Neki je žele preurediti, drugi nositi u znak ironije, a treći iskoristiti kao kostim za nadolazeću Noć vještica.

Linker
19. travanj 2024 08:45