Promo
Promo

PROLJETNA MODA

Proljeće je stiglo i u kolekciju Ivice Skoke: Maksi haljine s printom koji morate imati u ormaru

Proljeće je stiglo, u svom veličanstvenom, raskošnom, romantičnom smislu. Poruka je to nove kolekcije Ivice Skoke prikazane sinoć na reviji koju nisu propustile brojne poznate Hrvatice.

Na pretposljednjoj večeri Bipa Fashion.hr-a svoje majstorsko umijeće predstavio je Ivica Skoko, prepoznatljiv po glamuroznim kreacijama. Za novu kolekciju inspiraciju je pronašao u buđenju prirode pa i ne čudi da su novi modeli nježniji i lepršaviji. Svečane haljine zaživjele su u svijetlim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom te neobičnim lameom. Skoko je na zanimljiv način spojio svilu i saten koje je upotpunio s materijalima neobičnih tekstura i 3D elemenata.

Cvjetni uzorci ove su sezone kod Skoke dominirali na pisti, kako u materijalima, tako i u vizualnim efektima na pisti tijekom revije. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za njega netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene.

Zagreb, 220319.
Zagrebacki Velesajam. Cetvrta vecer 28. Bipa FASHION.HR-a, revija Ivica Skoko
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

Njegove kreacije obožavaju i naše poznate dame: iz prvog reda novu su kolekciju pratile Nikolina Pišek Ristović, Iskra Jirsak, Olja Vori, Danijela Gračan, Marijana Mikulić i brojni drugi.

Promo

Nikolina Pišek Ristović

 

Zagrebačkoj publici preostalo je još popratiti finale tjedna mode na kojem će danas nastupiti dizajneri: Branka Donassy, Marina Design, modni dvojac KLISAB, Arileo pod pokroviteljstvom branda CCC, Ana Maria Ricov te Zoran Aragović koji će pod pokroviteljstvom branda Philips proslaviti 15 godina postojanja branda BiteMyStyle.