Promo
PROLJETNA MODA

Proljeće je stiglo i u kolekciju Ivice Skoke: Maksi haljine s printom koji morate imati u ormaru

Proljeće je stiglo, u svom veličanstvenom, raskošnom, romantičnom smislu. Poruka je to nove kolekcije Ivice Skoke prikazane sinoć na reviji koju nisu propustile brojne poznate Hrvatice.

Na pretposljednjoj večeri Bipa Fashion.hr-a svoje majstorsko umijeće predstavio je Ivica Skoko, prepoznatljiv po glamuroznim kreacijama. Za novu kolekciju inspiraciju je pronašao u buđenju prirode pa i ne čudi da su novi modeli nježniji i lepršaviji. Svečane haljine zaživjele su u svijetlim i pastelnim uzorcima u kombinaciji sa satenom te neobičnim lameom. Skoko je na zanimljiv način spojio svilu i saten koje je upotpunio s materijalima neobičnih tekstura i 3D elemenata.

Cvjetni uzorci ove su sezone kod Skoke dominirali na pisti, kako u materijalima, tako i u vizualnim efektima na pisti tijekom revije. Bogatstvo uzoraka i boja može se pronaći u nijansama koje su za njega netipične, ali koje je savršeno uklopio u svoju viziju glamurozne, veličanstvene žene.

Njegove kreacije obožavaju i naše poznate dame: iz prvog reda novu su kolekciju pratile Nikolina Pišek Ristović, Iskra Jirsak, Olja Vori, Danijela Gračan, Marijana Mikulić i brojni drugi.

Zagrebačkoj publici preostalo je još popratiti finale tjedna mode na kojem će danas nastupiti dizajneri: Branka Donassy, Marina Design, modni dvojac KLISAB, Arileo pod pokroviteljstvom branda CCC, Ana Maria Ricov te Zoran Aragović koji će pod pokroviteljstvom branda Philips proslaviti 15 godina postojanja branda BiteMyStyle.

Linker
19. travanj 2024 23:52