H&M
H&M Studio

Pronašli smo 8 komada koje želimo iz kolekcije inspirirane kultnom serijom

Nova kolekcija za jesen/zimu švedskog brenda H&M inspirirana je hit serijom iz devedesetih 'Twin Peaks'.

Ovog rujna, H&M Studio predstavlja svoju A/W18 žensku kolekciju naziva "Neo Noir Chic", inspiriranu serijom 90-ih - Twin Peaks. Cijelom kolekcijom prevladavaju damski odjevni komadi s dodirom muških klasika. Jesenska kolekcija donosi i elemente pedesetih: filmske ikone iz tog desetljeća, zajedno s ključnim odjevnim kombinacijama tog razdoblja, bude nostalgiju kroz savršeno oblikovane vunene haljine i pamučne balonere, kao i denim jakne, otkačene traperice i svilena odijela. Udobna, mekana pletenina i elegantne bluze visokog ovratnika su ključni komadi ove kolekcije.

- Zajedno s H&M Studiom volimo se poigrati između ženstvenosti i muškosti, a ove smo godine dodali i mali zaokret s 50-ima – imamo jako ženstvene opcije kombinirane s muškim detaljima i super klasične komade koji vas pozivaju da sami kreirate svoju karakterističnu kombinaciju - rekla je Pernilla Wohlfahrt, H&M-ov Design Director.

Ova kolekcija, koja je spoj odjeće, obuće i nakita, bit će dostupna u odabranim trgovinama i online od 6. rujna, a mi smo pronašli osam komada koje bismo voljeli vidjeti u svojem ormaru!

79,99 eura

99 eura

69,99 eura

299 eura

79,99 eura

59,99 eura

199 eura

129 eura

Linker
15. travanj 2024 21:10