Instagram/Tommy Hilfiger
Gigi x Tommy

Prvi pogled na novu kolekciju Tommy Hilfigera u suradnji s manekenkom Gigi Hadid

Krajem rujna u Londonu će biti predstavljena treća po redu kolekcija američkog dizajnera i it djevojke.

U svibnju je najavljeno kako se nastavlja suradnja dizajnera Tommyja Hilfigera i modela Gigi Hadid, nedavno je objavljeno kako će kolekcija biti predstavljena na londonskoj reviji 19. rujna, a sada su u javnost izašle prve fotografije treće kolekcije Tommy x Gigi.

tommyhilfiger.com

Čitava kolekcija bit će predstavljena na londonskom Tjednu mode, a dio se stvari može vidjeti na online dućanu brenda. Osim toga, glavnu zvijezdu kolekcije – haljinu s kariranim uzorkom, manekenka je u videu pokazala kako stilizirati. U video uratku, koji pruža "pogled iza scene", otkriveno je i kako je američka it djevojka uključena u cjelokupan proces kreiranja odjeće, od crtanja skica do biranja materijala, a na kraju i poziranje u odjeći koja nosi njezin potpis.

Dizajner i manekenka otkrili su kako su inspiraciju za kreiranje ove grunge kolekcije pronašli u glazbi, a Amerikanka je rekla kako su je nadahnule "buntovničke devedesete i moderna ženstvenost". Već prvi pogled na malo "pomaknutije" komade od onih predstavljenih u prijašnje dvije kolekcije otkriva što je mislila pod time - dugački kaput s kariranim uzorkom, bomber jakna s našivcima, kožnate hlače, donji dio trenirke sa širokim nogavicama, tenisice s platformom, crop topovi s logom brenda u novom ruhu, samo su neki od komada koji će se u prodaji naći 20. rujna.

Model Gigi Hadid and designer Tommy Hilfiger attend the Capsule Collection 'Tommy X Gigi' Spring 2017 as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2017/2018 on February 28, 2017 in Paris, France, Image: 322783241, License: Rights-managed, Restrictions: Worldwide rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Crystal pictures
Profimedia, Crystal pictures
Gigi Hadid i Tommy Hilfiger na predstavljanju kolekcije za proljeće 2017.

Linker
18. travanj 2024 06:58