IMP Features / IMP Features / Profimedia
Kolekcija koja osvaja

Rihanna ne prestaje oduševljavati, nova Fenty kolekcija osvojila još jednu nagradu: 'Treba joj se nakloniti'

Udruga za zaštitu životinja nije štedjela pohvale za novu kolekciju superzvijezde koja je osim glazbenog, poharala i modni svijet.

Nije novost da je pjevačka pop zvijezda pokorila i svijet mode Rihanna je za svoj modni brend sada dobila još jednu, vrlo zasluženu, nagradu. Pjevačica je izbacila kolekciju načinjenu od umjetne kože za svoj brend Fenty, a ljudi iz različitih grana to su itekako primijetili. Pogotovo u krovnoj organizaciji za zaštitu životinja PETA-i koja joj je zbog ove kolekcije dodijelila nagradu.

"PETA prepoznaje i zahvaljuje Rihanni zato što je novu kolekciju za FENTY napravila potpuno bez upotrebe kože, pokazavši kako veganska odjeća može biti chic te je dobra i za životinje i za planet", napisali su iz PETA-e.

Nisu stali na tome, uz dodjelu nagrade "Suosjećanje u modi", riječi podrške za glazbenu i modnu ikonu nije štedjela ni potpredsjednica PETA-e Lisa Lange. "Rihanni se treba nakloniti za ovu predivnu kolekciju... S ovom novom veganskom linijom, Rihanna pokazuje kako je lako dobiti ubojit izgled za koji niti jedna životinja nije trebala uginuti", kazala je Lange.

Rihanna je već osvojila modni svijet svojom markom Fenty, kao i brandom donjeg rublja Savage x Fenty, koji je s trona skinuo čak i nedodirljiv Victoria's Secret, a ne prestaje oduševljavati ni bogatom kozmetičkom linijom Fenty Beauty. Poduzetna zvijezda nedavno je najavila da će joj idući projekt biti linija za njegu kože.

Pročitajte i:

Linker
19. travanj 2024 09:55