Fenty
Fenty

Rihannina modna kolekcija napravila je pravu pomutnju: Neki komadi su već rasprodani, izdvojili smo 10 najboljih

Čim je slavna pjevačica i 'sebi vlastita muza' Rihanna pustila u prodaju svoju Fenty modnu kolekciju, obožavatelji su pohrlili u šoping pa su se neki komadi već rasprodali. Izdvojili smo neke najbolje komade koje možete kombinirati međusobno, ali i sa svime što imate u ormaru.

Dugo iščekivana Rihannina modna kolekcija nedavno je postala dostupna na službenim stranicama, a neki komadi odmah su se rasprodali. To ne čudi s obzirom na to koliki utjecaj ima ova pjevačica u svijetu, kako u pogledu kozmetike, tako sada i u modi. Kada je lansirala 40 nijansi pudera za svoj 'Fenty Beauty' brend, izazvala je opće oduševljenje i to pogotovo žena tamnije boje kože koje često ne mogu pronaći odgovarajuću nijansu.

Rihannin cilj u svemu što radi, kako je rekla u novom intervjuu povodom kreiranja prve modne kolekcije, jest želja da se sve žene osjećaju dobro u svojoj koži. "O svakom izdanju razmišljamo kao o drukčijem aspektu ženske garderobe i načinu na koji se ona odijeva. Luksuz je u prošlosti definiran u konceptu 'jedna žena - jedan brend'. Jako dobro znate tko je žena koja nosi YSL ili primjerice Céline. No, moderna žena je slojevita", rekla je Rihanna.

Ono po čemu je posebna Rihannina kolekcija jest činjenica da se njezini komadi neće predstavljati na revijama, već samo na službenom web shopu. "Znate, ljudi uvijek žele ono što još ne mogu pronaći online. A ja kao potrošač mrzim čekati šest mjeseci na nešto što sam vidjela na modnoj pisti. Ako moram čekati toliko vremena na nešto što mi se svidjelo na prvu, pitam se, hoće li mi se kasnije još uvijek sviđati?", objasnila je pjevačica.

U kolekciji, koja je odraz njezinog osobnost stila, mogu se naći odijela, suknje, košulje, hlače pa i modni dodaci i obuća koji se mogu kombinirati na apsolutno sve što imate u ormaru jer kod Rihanne jedino pravilo jest da - nema pravila. U galeriji pogledajte komade koje smo izdvojili.

Linker
20. travanj 2024 14:26