PR
za elegantne poslovne žene

Sjaj šljokica: Nova kolekcija domaćeg brenda idealna je za party sezonu pred nama

Inspirirana modernim Hrvaticama koje žive urbanim i užurbanim životima, a ipak uvijek odišu elegancijom, dizajnerica modne kuće Lukabu Marina Jerant, stvorila je kolekciju namijenjenu upravo njima.

Hrvatska modna kuća Lukabu koja već 7 godina odijeva žene zaljubljene u bezvremensku modu i elegantni stil, predstavlja novu kolekciju za blagdane pred nama.

"Željela sam prikazati odvažnu i zrelu, emotivnu ženu koja svakodnevno manevrira između privatnog i poslovnog života, a uz to je uvijek primijećena", rekla je dizajnerica Marina Jerant.

Svoju je inspiraciju pronašla u eteričnoj Izabeli Pleši koja je prikazana kroz objektiv mlade umjetnice Mirjane Pjevac. Naglasak ove kolekcije jesu skupocjeni, metalizirani materijali svjetskih krojeva, ležerni i romantični, u profinjenim i zagasitim bojama istančane ružičaste, smaragdne zelene i bogate crne boje. Najveću pažnju pridaju kvaliteti kroja, korištenju finih materijala kao što su svila, vuna, kašmir i viskoza, kažu iz brenda.

PR

PR

Dizajnerica Marina rekla je da i sama vješto kombinira poslovni i privatni život te ju je upravo to inspiriralo na izradu webshopa koji će pomoći ambicioznim i zaposlenim Hrvaticama da pronađu savršen odjevni komad za sebe u nekoliko klikova. Evo kako izgledaju šljokičasti, sjajni i elegantni komadi iz nove kolekcije, idealni za blagdanske proslave.

PR

PR

PR

Linker
15. travanj 2024 22:55