Danijel Galić
NOVA KOLEKCIJA

Slatka, moderna, ženstvena i seksi - Lolita u interpretaciji modne dizajnerice Monike Sablić!

Splitska kreatorica Monika Sablić objavila je novu kolekciju nadahnutu jednom od najpopularnijih zavodnica među književnim i filmskim likovima - Lolitom.

Splitska kreatorica Monika Sablić objavila je novu kolekciju nadahnutu jednom od najpopularnijih zavodnica među književnim i filmskim likovima - Lolitom.

Monikina LOLITA nije djevojčica u svijetu odraslih, upravo suprotno. Ona je samosvjesna žena koja otvoreno koketira sa svojom senzualnošću, a to radi u svilenim bluzama s volanima, cvjetnim minikompletićima i suknjama te iznad svega u haljinama i kombinezonima od čipke. Upravo je djevičanski bijela čipka inspirirala kreatoricu za njezinu LOLITU koja, međutim, zavodi u cijeloj paleti boja zbog čega će se u Monikinoj kolekciji pronaći žene različitih životnih dobi.

Kako naglašava poznata Splićanka, LOLITA je svojevrsni nastavak njezine ljetne modne priče "La Vita e Bella" te je to i razlog zašto se u ulozi modela ponovno našla manekenka Iva Leko. Lijepa supruga nekadašnjeg nogometaša Jerka Leke ovoga je ljeta bila zaštitno lice Monikine slavljeničke kampanje kojom je obilježila peti rođendan svog modnog brenda. Editorijal s Ivom Lekom snimljen je u etno selu Zagora, a prekrasne fotografije dokaz su da je LOLITA u režiji Monike Sablić podjednako zavodljiva u svim prilikama i na svim mjestima.

Fotografiju potpisuje Danijel Galić, Make Up Ana Grgić, frizure Ivica Šuljak, a stilist je Ivica Radan. Editorijal je snimljen u Etno selu Zagora, a korišten je nakit Zlatarije Dvornik.

Čitav editorijal pogledajte u našoj galeriji.



Novosti o kolekciji možete pratiti putem Facebooka i Instagrama.

Linker
26. travanj 2024 04:49