Promo
karijera, stil i elegancija

Slavlje ženske ljepote i snage: Teuta Mesaroš prva je 'Women od Borboleta'

U slavu ženama diljem svijeta, njihovoj snazi, ljepoti, emancipiranosti i eleganciji, brend nakita Borboleta pokrenuo je seriju predstavljanja žena koje imaju karijeru, ali istodobno i stil i eleganciju - Woman of Borboleta.

Women of Borboleta slavit će žensku ljepotu, ali istodobno slavit će i njenu snagu. Za prvu Women of Borboleta rubriku, pred objektiv je stala hair stilistica, kroz čiji su salon prošle brojne poznate dame. Teuta Mesaroš vlasnica je hair salona u Tkalčićevoj ulici, ozbiljna poslovna žena, koja zapošljava 10-ak ljudi. Istodobno, njen radni dan gotovo da nikad ne završava, jer kao što možemo vidjeti na njenom Instagram profilu, Teuta je majka sina Nikolasa i kćeri Nadie.

Promo

Promo

Borboletin nakit ukomponirala je u vlastiti stil i lifestyle i na taj način ispričala svoju viziju. To je i pouka ovih priča - dati ženama mogućnost da se izraze na način kako žele i gdje žele. Za svoje snimanje hair stilistica je odabrala kultnu zagrebačku kavanu Kavkaz, jer njegova kulisa najbolje odgovara njenom životnom stilu – pariški chic stil.

Promo

Borboleta je hrvatski brend narukvica od konca koji je pokrenut prije sedam godina, a danas broji preko 170 prodajnih mjesta diljem svijeta, a samo u Hrvatskoj zapošljava stotinjak ljudi.

Promo

Promo

Linker
24. travanj 2024 21:51