Cult Gaia
što otkačenije, to popularnije

Šokira izgledom i cijenom: Ovo je nevjerojatno popularan bikini, ali rijetko tko bi ga se usudio nositi

Jedan od omiljenih brendova modnih trendseterica, koji se najviše istaknuo svojim torbama u obliku polumjeseca, ovog proljeća je najavio prvu liniju kupaćih kostima, koja je sada dostupna na stranicama brenda. Toj vijesti radovale su se brojne obožavateljice, no njihovi modeli nisu za svakoga...

U suradnji s brazilskom dizajnericom Adrianom Degreas, brend Cult Gaia izbacio je prvu liniju kupaćih kostima. Već poznata kao ekstravagantna dizajnerica koja kreacijama podiže obrve, Adriana je i ovog puta dizajnirala model koji je inovativnog izgleda i dizajna, no pitanje je koliko će se zaista nositi na plažama.

Donji dio bikinija sastoji se od normalnih gaćica pastelne ružičaste boje, no zato će gornji dio nositi one najodvažnije. Rađen je od potpuno prozirnog materijala i tankih akrilnih detalja koji pokrivaju tek bradavice. Za kupaći kostim koji će otkriti gotovo sve i vjerojatno otežava normalne kretnje treba izdvojiti pozamašnu svotu - gotovo četiri tisuće kuna!

Čini se da je neke ipak osvojio odvažnim dizajnom jer je ovaj model rasprodan u XS veličini. S obzirom na popularnost brenda, osobito u zajednici Instagram influencera, traženost će mu još više rasti.

"Mix najboljeg od oba brenda, životnog stila zapadne obale i šik brazilske neopterećenosti", stoji u opisu proizvoda. Brazilka koja je ostvarila suradnju s brendom već je poznata po kupaćim kostimima kojima otkriva više nego što je uobičajeno - njezinih ruku djelo je bio bikini s rukama koje prekrivaju grudi.

Na Instagram objavi reakcije su podijeljene. Neke su oduševljenje ovim modelom i smatraju da je presladak, no ipak preskup, dok druga strana smatra da je ovako nešto smiješno i teško nosivo u stvarnom životu. Što vi mislite?

Cult Gaia Shalese bikini, oko 3850 kuna

Linker
24. travanj 2024 11:33