Getty Images for THR
Déjà vu

Solo djevojka Jennifer Lawrence za vjenčanje prijateljice ponovila plisiranu haljinu s potpisom

Za svadbeni look otkopčala je nekoliko gumbića na već viđenoj haljini, a na noge obula gležnjače s otvorenim prstima, idealne za hod po travi i plesanje.

27-godišnju Jennifer Lawrence mnogi modni urednici smatraju jednom od najbolje odjevenih dama u Hollywoodu, no ona ne mari ako za dvije važne prigode odjene istu haljinu.

Instagram

Poznata glumica, koja je krajem prošle godine raskinula vezu s Darrenom Aronofskyjem, bivšim zaručnikom Rachel Weisz te sadašnjim dečkom manekenke Suki Waterhouse, na vjenčanje prijateljice Amy Schumer stigla je sama, u dobrom raspoloženju i 'staroj haljini'.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 06:  Jennifer Lawrence attends The Hollywood Reporter's 2017 Women In Entertainment Breakfast at Milk Studios on December 6, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images)
Getty Images

Za svadbu poznate komičarke Jennifer je odabrala nježno ružičastu plisiranu haljinu iz proljetne kolekcije brenda Philosophy di Lorenzo Serafini, u kojoj smo je već vidjeli na eventu The Hollywood Reportera u prosincu 2017.

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 06:  Jennifer Lawrence attends The Hollywood Reporter's 2017 Women In Entertainment Breakfast at Milk Studios on December 6, 2017 in Los Angeles, California.  (Photo by Matt Winkelmeyer/Getty Images for THR)
Getty Images for THR

Mlada glumica nije se potrudila ni promijeniti frizuru pa je uz plisiranu haljinu podignula kosu u opuštenu punđu, baš kao na već spomenutom eventu krajem prošle godine.

Tada je nosila salonke u špic i haljinu zakopčanu do grla, a za svadbeni look otkopčala je nekoliko gumbića i na noge obula gležnjače s otvorenim prstima, idealne za hod po travi i plesanje.

Instagram

Zvijezda filmova "The Hunger Games", "American Hustle" i "Mother!" na prijateljičinoj svadbi uživala je u društvu prijateljica, a sudeći po fotografijama s Instagrama bila je i prava zvijezda podija.

Instagram
Ples Jennifer Lawrence

Linker
15. travanj 2024 08:23