Karmen Pozmić
ljepota je u malim trenutcima

Spoj minimalizma i francuskog šika u novoj kolekciji nakita domaće dizajnerice

Novoj kolekciji brenda nakita Karat Jewelry dodan je dodir nagrađivane dizajnerice Maje Matas, a komadi nakita, iako naoko 'obični' su jako posebni i vrijedni.

Tako tres French, tako šik, a u potpunosti hrvatsko. Na tržište je lansirana 'NOW' kolekcija poznatog branda nakita Karat Jewelry, koji broji skoro sedamdesetogodišnju tradiciju, i nagrađivane dizajnerice Maje Matas. Dizajnerska kolekcija imena NOW predstavlja komade nakita koji su naoko "obični", ali zapravo toliko posebni i vrijedni. Baš i kao svakodnevnica u našim životima.

Karmen Pozmić

Karmen Pozmić

Karmen Pozmić

Francuski stil predstavljen je u kampanji i kroz fotografije svakodnevice. Prvi pogled na kampanju otkriva jednostavni set tankog prstenja, dva modela cool prstenja koji se nose preko dva prsta, kao i minimalističke naušnice koje nose baš posebni štih.

Karmen Pozmić

Karmen Pozmić

Karmen Pozmić

Poruka jednostavne, a opet upečatljive kampanje jest osvještavanje života u momentu. "U ubrzanoj svakodnevnici često zaboravljamo vidjeti ljepotu u malim trenutcima. Gotovo uvijek propuštamo "colateral beauty". Kolekcija NOW nastala je iz želje da se osjećamo dobro i blistavo u svakom trenutku. Neovisno koliko taj trenutak bio neglamurozan i krajnje operativan… NOW je naš unutarnji preokret. Koncept koji slavi življenje u momentu. NOW žena je znatiželjna, ambiciozna, ne traži idealan trenutak, ne čezne za onim što nema. Slavi ono što ima." - objašnjavaju Rene Krasnić Velicki i Maja Matas.

Karmen Pozmić

Karmen Pozmić

Karmen Pozmić

Linker
25. travanj 2024 15:41