LC Waikiki

Stiže novi pristupačan modni brend u Hrvatsku: Svake minute prodaju gotovo 1800 proizvoda

  • 09.05.2019. u 14:22

  • Autor:
    • Promo

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova, s gotovo 1000 trgovina u 45 zemalja diljem svijeta, konačno otvara prve prodavaonice u Hrvatskoj.

Prva se prodavaonica otvara 16. svibnja u Zagrebu, u Arena Centru (Parku) u 10 sati, a druga već sljedeći dan u Splitu u Mall of Split u 12 sati. LC Waikiki u Hrvatskoj ima vrlo ambiciozne planove te će otvoriti još najmanje 20 prodajnih mjesta u narednih nekoliko godina. Filozofija je kompanije da svatko zaslužuje dobro se odijevati te u tom duhu LC Waikiki nudi moderne kolekcije za sve članove obitelji po prihvatljivim cijenama.

 

U prosjeku 12 milijuna ljudi tjedno kupuje u njihovim trgovinama, a svake minute prodaju gotovo 1800 proizvoda. LC Waikiki poznat je kao brend koji svojim kupcima nudi više opcija u bojama i veličinama: u svakom trenutku u trgovinama LC Waikiki možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama za sve članove obitelji - od beba,  preko tinejdžera pa sve do žena i muškaraca. Odnedavno imaju i liniju sportske odjeće, a osim širokog izbora, brend je poznat po najboljem omjeru cijene i kvalitete na tržištu, kao i popustima i posebnim ponudama cijele godine.

 

Radeći s timom dizajnera iz cijelog svijeta i koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, LC Waikiki kreira odjeću koja je moderna, ali i svima dostupna. Povodom otvorenja prve prodavaonice u Zagrebu od 16. do 19. svibnja, te u Splitu od 17. do 19. svibnja, možete ostvariti 20 posto popusta na sve artikle.

Tagovi