Reuters
ODABRAO INSTYLE

Tko su najbolje odjevene žene Hollywooda?

Magazin InStyle drugu je godinu zaredom dao odgovor na pitanje tko je najbolje odjevena holivudska zvijezda, a među izabranima su glumice koje svojim stylinzima svaki put oduševe na crvenom tepihu. Svaka od njih ukupno 50 stvorila je svoj prepoznatljiv stil, a u prvih deset našle su se one koje sa svojim modnim kombinacijama i dalje nastavljaju iznenađivati.

Iako je ovogodišnjom ikonom stila proglašena Nicole Kidman, a novom modnom nadom u svijetu Hollywooda mlada indijska glumica Priyanka Chopra, u prvih deset vladaju dobro nam poznate zvijezde, koje već godinama, osim karijere, grade i svoj prepoznatljiv stil.

Julianne Moore

Ako je 2015. bila godina u kojoj je napokon, zasluženo, pokupila nagrade za svoje filmske uratke, onda je ovo godina u kojoj je zaslužila titulu glumice s najboljim stilom. Bez obzira čiju kreaciju odabere, njezin styling zaslužuje samo komplimente, a prepoznatljiva crvena kosa uvijek je uređena do savršenstva.

Alicia Vikander

Vuitton, Vuitton, Vuitton. Švedska glumica Alicia Vikander uvijek bira kreacije luksuzne francuske kuće, ali, unatoč tome, uvijek uspije iznenaditi. I dok neke glumice ostaju vjerne silueti koja im najbolje pristaje, ona se ne boji eksperimentirati - i to uvijek u komadu brenda Louis Vuitton.

Jennifer Lopez

Uski kombinezoni, šljokice, lepršave haljine, couture komadi... Jennifer Lopez može odjenuti sve i prava je stručnjakinja kada treba impresionirati, čak i u kombinacijama koje nisu za crveni tepih.

Gwyneth Paltrow

Prošlogodišnja dobitnica nagrade Style Icon i ove je godine zaslužila svoje mjesto u top deset. "Mnogi smatraju da moda nije važna, ali radi se o umjetničkoj formi" - naglasila je lani Gwyneth Paltrow čije su modne kombinacije prava inspiracija.

Kerry Washington

Iako stalno naglašava da nije nikakva stručnjakinja po pitanju mode, ipak uvijek pogodi sa stylingom. Njezine trudničke kombinacije zasjenile su sve ostale, a Kerry Washington posebno se ističe po komadima koji idealno odgovaraju njezinoj figuri.

Diane Kruger

Bez obzira radi li se o streetstyleu ili crvenom tepihu, glumica Diane Kruger osvaja svojim besprijekornim stilom. Njezini odabiri za najvažniji modni događaj, njujoršku Met Galu, pokazuju da svake godine napravi domaću zadaću, a različitim kombinacijama s crvenog tepiha govori da se ne boji eksperimentirati.

Kristen Stewart

Tko nosi majicu u kombinaciji sa suknjom kuće Chanel? I to još u Cannesu? Glumica Kristen Stewart ne boji se kršiti pravila ni u jednoj situaciji, a da je predvodnica trendova pokazuje i neobičnim make-upom.

Blake Lively

Niti jedna lista najbolje odjevenih ne bi bila potpuna bez nje. Blake Lively je najpoznatija po tome da iza nje ne stoji stilist i sama odabire u kojim će komadima prošetati crvenim tepihom.

Lupita Nyong'o

Prije nekoliko godina ušla je na velika vrata u svijet Hollywooda. Upečatljivim bojama osvojila je modni svijet i nitko nije mislio da postoji mjesto za napredak. Ipak, ona i dalje iznenađuje svojim besprijekornim kombinacijama.

Cate Blanchett

Slavna glumica osigurala si je titulu holivudske ikone ulogama kojima iz godine u godinu oduševljava, ali i elegantnim stilom po kojem je postala prepoznatljiva. Ali daleko od toga da igra na sigurno - Cate Blanchett često bira kreacije na koje bi se rijetko koja druga glumica odvažila.

Svih 50 najbolje odjevenih glumica provjerite na instyle.com.

Linker
23. travanj 2024 18:03