Press
EKSKLUZIVNI BRENDOVI

Tri nove beauty oaze u Splitu

Zaštita i pravilna njega kože ljeti su u prvom planu, stoga je Split u pravo vrijeme postao bogatiji za tri beauty oaze. Splićanima i Splićankama odsada su dostupni ekskluzivni brendovi dr.brandt i Apivita, kozmetika M∙A∙C te je otvorena i prva Kiehl’s prodavaonica.

U ljekarni u City Centeru one Split predstavljena su dva kozmetička brenda: prirodna kozmetika Apivita i dr.brandt, djelo holivudskog estetskog kirurga Frederica Brandta. Apivita je pravi izbor za ljubitelje prirodnih formula i mirisa eteričnih ulja. Sve formule obogaćene su pčelinjim proizvodima, a grčki brend u ponudi ima veliki broj organskih proizvoda. Drugi brend dr. brandt obožavaju i zvijezde poput Madonne, Naomi Campbell, Kim Kardashian i Gwyneth Paltrow koje zahvaljujući proizvodima holivudskog kirurga održavaju svoj mladoliki izgled. Kozmetika Dr. Frederica Brandta oponaša invazivne dermatološke zahvate zbog čega se on smatra začetnikom revolucionarnog pristupa u njezi kože.

City Center one Split postao je bogatiji i za Kiehl’s prodavaonicu koja je donijela dašak originalne njujorške ljekarne. Kiehl’s je osnovan 1851. godine u njujorškoj četvrti East Village kao klasična ljekarna, a u srži svakog proizvoda za njegu kože i kose su njegovo nasljeđe i posvećenost kupcu – od istraživanja sastojaka i testiranja sigurnosti formula, do unutarnjeg uređenja lokalnih dućana, sve je podređeno individualnim potrebama kupaca u lokalnim zajednicama.

Press
Press

I dok su prva tri brenda smještena u splitskom City Centeru one, četvrti novitet, M∙A∙C kozmetika, svoje je mjesto našao u srcu Splita, odnosno u Ilićevom prolazu. M∙A∙C je povodom otvaranja svog prvog prodajnog mjesta u Splitu organizirao party “Art of The Lip” na kojem su gosti slušali savjete vizažista, a poseban interes izazvale su limitirane kolekcije, karakteristične za ovaj popularni brend.

Linker
25. travanj 2024 07:36