Unsplash
Vrijedno je znati

Trik za uklanjanje masnih mrlja s odjeće bruji internetom: Treba vam samo jedna jedina stvar

Trikovi za uklanjanje mrlja nikada nisu na odmet, a ako ste se taman obnovili jesensku garderobu i odmah je uspjeli zaprljati, ne čekajte nego se odmah bacite na posao! Imamo jednostavan i odličan trik za uklanjanje masnih mrlja.

Jedan od gorih trenutaka u životu jest kada novi komad odjeće zaprljamo istog trena kada smo ga stavili na sebe. Naravno, nije kraj svijeta, ali ako nemamo mogućnost istog trena isprati mrlju, kasnije se može dogoditi da to nećemo više moći.

Najveći problem predstavljaju masne mrlje koje je teško izvući iz tkanine, no jedna žena na Instagramu je podijelila neobičan trik koji će nam svima dobro doći. Naime, sve što vam treba jest - kreda! Kako stoji u objavi na Instagramu, masnu mrlju natrljajte kredom kako bi ona upila masnoću. Nakon toga, odjeću normalno operite u perilici i mrlja bi trebala zauvijek nestati.

Ovaj trik djelovao nam je dosta zanimljivo pa smo ga i sami isprobali i moramo priznati da zaista djeluje. Međutim, masna mrlja koja je stajala neko vrijeme neće tako lako otići samo jednim "tretmanom" kredom, već ćete je morati uklanjati nekoliko puta. No, važno je da više nećete morati baciti onu predivnu košulju ili haljinu koju ste si priuštili nakon nekoliko mjeseci maštanja i štednje. Isprobajte ako niste!

Linker
19. travanj 2024 03:57