Ana Mihalić
večer shoppinga

U jesen sa stilom: Tulum u središtu Zagreba na promociji magazina Gloria IN Specijal

Početak radnog tjedna lakši je kad ga se provede - u dobrom i lijepom društvu, kakvo se okupilo na promociji novog broja magazina Gloria IN Specijal koji je predstavljen u trgovini Guess u zagrebačkom Centru Cvjetni.

Večer shoppinga, piće dobrodošlice i slatke zalogaje nisu propustili brojni uzvanici kojima je novi broj magazina olakšao odabir, jer su modne stranice prepune ideja, trendova i dobrih savjeta za kupnju. Najbolje torbe i gležnjače za jesen, kako nositi odijela i blejzere, kako 'plump' efektom vizualno povećati usne i sve o kariranom uzorku koji će obilježiti jesen donosi novi broj čiju naslovnicu krasi britanska pjevačica Dua Lipa.

Sve o trendovima za jesen doznali su i brojni uzvanici na promociji Glorije IN Specijal među kojima su bile i pjevačice Mia Dimšić i Maja Bajamić, voditeljica Lucija Helena Kajić, plus size model Lucija Lugomer, dizajnerica Kristina Burja, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, bivša Miss Hrvatske Maja Vračarić te glumci Katarina Strahinić i Vinko Capar.

Ana Mihalić
Mia Dimšić
Ana Mihalić
Mia Dimšić
Ana Mihalić
Maja Bajamić
Ana Mihalić
Tihana Harapin Zalepugin, Tea Bulić i Maja Vračarić
Ana Mihalić
Lucija Lugomer
Ana Mihalić
Vinko Capar
Ana Mihalić
Katarina Strahinić
Ana Mihalić
Sandra Vranješ
Ana Mihalić
Nika Iličić
Ana Mihalić
Leon Ivanuša, Kristina Burja, Ines Preindl
Ana Mihalić
Lucija Helena Kajić
Ana Mihalić
Josip Tešija i Zoran Aragović

Linker
19. travanj 2024 12:26