Promo
Promo

Model Zara Bangoura

VJERA JEDNOSTAVNOM STAJLINGU

U moru pomodnih komada Zara Bangoura fura svoje i - briljira

Model Zara Bangoura, kći Kristine Jakovac Bangoura, koja je kao model 90-ih ostvarila uspješnu karijeru u inozemstvu, i Hameda Bangoure, svojom je modnom kombinacijom, kojom je ostala vjerna sebi, ostavila u sjeni sve gošće modnog događanja u Zagrebu.

S obzirom na to da su joj roditelji Kristina Jakovac Bangoura i Hamed Bangoura vlasnici modne agencije Midikenn, nikoga nije iznenadilo kada se Zara Bangoura počela baviti modelingom. Ipak, 18-godišnjakinja smatra to tek usputnim poslom jer je škola na prvom mjestu, a fakultet njezina budućnost - i to u arhitekturi ili IT-ju.

A da u modnom smislu ne razmišlja poput drugih, pokazala je na reviji dizajnera Roberta Severa na Zagrebačkom velesajmu. Zara Bangoura stigla je na modno događanje u sasvim jednostavnoj kombinaciji, a basic komade koje je odabrala moći će nositi još sezonama jer niti jedan od njih nije pomodan.

Robusne čizme sa sjajem u kombinaciji s poderanim crnim trapericama i modnim klasikom dolčevitom "začinila" je kaputom puderaste nijanse. Make-up je bio minimalistički, nakit također, a isticala se samo zahvaljujući neukrotivim kovrčama po kojima je prepoznatljiva.

Promo

Model Zara Bangoura

Novu kolekciju dizajnera Roberta Severa pogledale su i Anita Dujić, Antonija Stupar Jurkin, Barbara Kolar, Sementa Rajhard i brojne druge Hrvatice, a nova linija, koju je nazvao Daria,  je na pistu donijela vrtlog strasti, romantike i drame.

Promo

Antonija Stupar Jurkin

Promo

Anita Dujić

Promo

Voditeljica Barbara Kolar

Promo

Modna blogerica Sonja Kovač

Promo

Glumica Sementa Rajhard

Promo

Glumica Sara Moser

Promo

Glumica Katarina Baban

Promo

Bivša Miss Universe i poduzetnica Ivana Delač

Promo

Vlasnica modeling agencije Talia Tihana Harapin-Zalepugin

Cijela je kolekcija obojena u dvije nijanse - crvenu i crnu, a naziv je dobila po njegovom najdražem stranom modelu, Dariji Werbowy. Glavni materijali su pamuk, svila i vuna, haljine su lepršavog kroja s romantičnim volanima, dok se odijela odlično uklapaju u dnevne i večernje varijante.

Nova kolekcija donosi popularne RS torbe, među kojima su ponovno Severovi klasici Marija i Virginia, kao i nove edicije kruna ukrašenih kristalima, čipkom i one posebno dramatične, ukrašene nojevim perjem. Jedan od hitova prošlih sezona, popularna kapa – Moskovljanka, u novoj kolekciji dolazi u crvenoj boji, idealnoj za hladne zimske dane.