Promo
tradicija i elegancija

U novoj kolekciji brenda Galko nalaze se torbe koje će razbiti jesensko sivilo

Hrvatski modni brend pripremio nam je novu jesensku kolekciju, obilježenu toplim tonovima, trendi detaljima i torbama od kože - klasiku u svakoj ženskoj garderobi koji je vjeran modni dodatak godinama.

Torba je modni dodatak kojemu se posvećuje posebna pozornost, a garderoba je bez dobrog modela nezamisliva. Zbog svoje kvalitete, među najcjenjenijima su kožne torbe, a kada je o njima riječ, neizostavno je spominjanje hvatskog branda Galko.

Proizvođač iza kojeg stoje kvaliteta, tradicija i elegancija, stvara torbe kojima je teško odoljeti. Od malog obiteljskog obrta, tvrtka Galko je izrasla u proizvođača torbi i kožne galanterije prepoznatljive kvalitete i dizajna.

Promo

Promo

Promo

Izrađuju se od pažljivo odabrane prirodne kože, a u proizvodni proces je uključen i ručni rad. Zahvaljujući kombinaciji prirodne kože, kreativnog sklada i izrade, rezultat su proizvodi za sve ljubitelje autentičnih proizvoda. Za jesen su tako namijenili nove modele - Kolekcija za jesen/zimu 2019/2020 obiluje čistim jesenskim tonovima. Detalji u toploj nijansi narančaste i crvene osvježit će svaku modnu kombinaciju i odagnati sivilo kišnih jesenskih dana. Posebno su istaknuti modeli prošivenih torbi, trenutno popularnog trenda.

Promo

Od praktičnih modela malih do velikih shopping torbi i ruksaka, ovako izgleda jesen u Galko brendu.

Promo

Promo

Promo

Linker
17. travanj 2024 05:42