shine bright

U režiji Conversa: Mladenke koje vole udobnost oduševit će se novim tenisicama popularnog brenda

Tko kaže da se na dan vjenčanja moraju nositi samo cipele na petu? To pravilo odavno ne vrijedi, osobito otkako su na scenu došle tenisice u vjenčanom ruhu. Uz dozu šljokica, i one mogu izgledati fenomenalno, baš kao što ih je predstavio kultni brend obuće.

Sve više mladenki sudbonosno 'da' želi izreći dok nosi udobne tenisice, umjesto cipela na visoku petu. Da je tako pokazali su i podaci platforme Lyst. Po njihovom istraživanju 2019. godine, za 61 posto porasla je potraga za pojmom "vjenčane tenisice", kao i pojmovi "šljokičasto" i "custom made". Ovaj trend dijelom možemo zahvaliti brendu Kate Spade koji je u suradnji s Kedsom predstavio liniju tenisica rađenih za mladenke - udobne i posute sjajnim šljokicama brzo su pronašle svoju publiku. Nakon njih, sličnu liniju imao je i brend tenisica Superga, a sada i Converse.

Osim što su udobne i pogodne za plesanje cijele noći, vjenčane tenisice najčešće dolaze po prihvatljivoj cijeni, od oko 600 kuna. Na službenoj američkoj stranici brenda dolaze po cijeni od oko 400 do 500 kuna, a dostupne su i u Velikoj Britaniji, dok je visoki model posut šljokicama dostupan na Asosu.

Converse, €89.99 (Asos)

Inspirirane polarnom svjetlošću, tenisice sa sjajnim šljokicama koje se presijavaju privući će svaku mladenku koja na prvo mjesto stavlja udobnost, a u drugi plan tradiciju. Uz suvremene modele jednostavnih vjenčanica, kombinezona ili vjenčanih odijela, tenisice lako mogu pronaći svoje mjesto za veliki dan. Osim u bijeloj boji, dostupne su i one koje imitiraju zvjezdano nebo te platneni modeli s izvezenim cvijećem - ružama na tamnosivom modelu ili nježnim ružičastim cvijetom japanske trešnje na bijelom modelu. Lako ih je zamisliti ispod vjenčanice, zar ne?

Converse Chuck Taylor All Star tenisice s platformom, .97 (Converse)

Converse Galaxy Dust Chuck Taylor All Star tenisice (Converse)

Custom Converse Chuck Taylor All Star tenisice s izvezenim cvijećem, (Converse)

Custom Converse Chuck Taylor All Star tenisice s izvezenim cvijećem, (Converse)

Linker
15. travanj 2024 10:40