WireImage
Nije lako biti dama s dvora

U trudnoći Meghan Markle neće smjeti nositi odjevni komad koji sve trudnice obožavaju

Da nije tako lako biti dama s britanskih dvora, iz dana u dan doznaje Meghan Markle koja ni u trudnoći neće smjeti raditi što god poželi.

S obožavane vojvotkinje Catherine, oči Velike Britanije već su mjesecima preusmjerene na novu uzdanicu kraljevskih dvora, Amerikanku Meghan Markle.

36-godišnja Meghan, udajom za princa Harryja postala je član obitelji plave krvi koja više od svega cijeni protokol i stroga pravila pa proteklih nekoliko tjedana polazi 'školu za princeze' kako bi se znala ponašati u svakoj prigodi.

The Duke and Duchess of Sussex visit the Nelson Mandela Centenary Exhibition at Southbank Centre's Queen Elizabeth Hall, London, UK, on the 17th July 2018.
17 Jul 2018, Image: 378091142, License: Rights-managed, Restrictions: NO United Kingdom, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Već smo doznali da lijepa vojvotkinja od Sussexa ne smije jesti češnjak ni pojavljivati se u javnosti bez najlonki, a sada su do medija počela pristizati i pravila vezana uz moguću trudnoću.

Meghan, za razliku od svojih prijateljica iz Amerike, neće smjeti imati darivanje za bebu, tradicionalnu zabavu na kojoj trudnicu prijateljice opremaju robicom i igračkama za bebu, a morat će paziti i kad je o garderobi riječ.

Prema protokolu, u trudnoći bi u svako doba trebala biti odjevena u odjeću koja se prema dvorskom pravilniku smatra elegantnom pa će morati zaboraviti na omiljen komad mnogih trudnica - udobnu trenirku!

Getty

Njezina trudnička garderoba trebala bi se sastojati od ženstvenih haljina i kardigana, a chic vojvotkinja u javnosti neće smjeti nositi ni tajice.

Savjetima za odijevanje u danima veselog iščekivanja Meghan će vjerojatno obasuti i šogorica Kate Middleton, koja je prema pravilima dvora 'odradila' tri trudnoće i svaki put briljirala.

LONDON, ENGLAND - JULY 14:  Catherine, Duchess of Cambridge and Meghan, Duchess of Sussex attend day twelve of the Wimbledon Tennis Championships at the All England Lawn Tennis and Croquet Club on July 14, 2018 in London, England.  (Photo by Karwai Tang/WireImage )
WireImage

Linker
17. travanj 2024 00:34