NAGRADNI NATJEČAJ

Uključite se! Darujemo vas toplim i mekanim papučama brenda Espadrij maison

Brend Espadrij maison je po uzoru na mnoge modne kuće, koje koriste pop up store-ove za svoje prodajno-promocijske svrhe, otvorio svoj zagrebački pop up store u Zagrebačkom Centru Cvjetni. Njihove tople, mekane i udobne, zimske papuče ove sezone grijat će noge sretnih čitateljica i čitatelja magazina Gloria.

Bilo da tražite savršene blagadanske poklone za najmilije ili nešto toplo i udobno za sebe, odabrerite papuče iz kolekcije Espadrij maison. Kolekcija papuča sastoji se od ženskih, muških i dječjih kućnih papuča različitih uzoraka i dezena: od trendi leoparda i plišanog krzna, do modernih, ali konzervativnijih uzoraka.

DOBITNICI:

Fran Brdarić, Virovitica

Marin Keselj, Đurđevac

Dragana Marić, Zagreb

Mirna Novak, Split

Processed with VSCO with a4 preset

Ove tople papuče mogu postati vaše - mi vam poklanjamo 2 para muških i 2 para ženskih kućnih papuča. Kako do nagrade? Uključite se u nagradni natječaj prijavom na naš Newsletter od 12. do 18. prosinca te provjerite e-poštu u četvrtak, 19. prosinca kada vam u newsletteru stiže obrazac s kreativnim pitanjem. Najkreatiniji odgovori osvajaju nagradu!

Please don't insert text in the box below!

Espadrij maison papuče rađene su od toplog krzna i garantiraju lagani korak u udobnosti vlastitog doma. Za potpunu uživanciju, kolekcija brenda sadrži i kućne prekrivače u raznim bojama. Izrađeni su od švedske janjeće vune, a svi proizvodi su proizvedeni u Europi.

Processed with VSCO with a4 preset

Osim putem našeg nagradnog natječaja, njihove proizvode možete pronaći u zagrebačkom pop-up store-u koji se nalazi na adresi Centar Cvjetni, Trg Petra Preradovića 6, etaža -1. Espadrij maison Store Zagreb nudi sezonsku kolekciju tople kućne obuće i prekrivača te je otvoren je do 10. siječnja 2020. godine.

Pogledajte više Espadrij maison proizvoda na Instagram profilu.

Processed with VSCO with a4 preset

Linker
25. travanj 2024 12:22