Ivan Šarić, Nevena Rendeli Vejzović, Nenad Korkut
 Maja Jurović
Bipa FASHION.HR

Varteks je napokon vratio stari sjaj: Brojni poznati oduševljeni novom kolekcijom

Tjedan mode "Bipa FASHION.HR" otvorio je jedan od najdugovječnijih hrvatskih modnih brendova - Varteks kojemu je dizajnerica Martina Vrdoljak Ranilović vratila stari sjaj bogatom kolekcijom kaputa. Slavljeničku reviju došli su podržati brojni poznati poput Nevene Rendeli Vejzović, Ivane Delač Đolo i Ivana Šarića koji nam je dojmove o reviji otkrio u svom stilu.

Prva večer jednog od najglamuroznijih modnih događanja, Bipe FASHION.HR-u, počela je sa slavljeničkom revijom dugovječnog modnog brenda Varteks. Novom kolekcijom za jesen/zimu 2019./2020. Varteks je podsjetio na zlatno doba njegovog dizajna, a ovaj poseban događaj došla su podržati mnoga lica iz hrvatskog javnog života.

U prvim redovima na reviji bio je i voditelj i stand-up komičar Ivan Šarić koji nam je dojmove o reviji otkrio u svom stilu. "Pohvalio bih Varteks što se 'updeatao'. Za razliku od prošle revije na kojoj sam bio, moram priznati da je ovo velik pomak. Ženska kolekcija me čak više oduševila nego muška", rekao nam je Šarić, našalivši se da će komade iz ženske kolekcije nositi samo po doma.

Maja Jurović
Ivan Šarić, Nevena Rendeli Vejzović, Nenad Korkut

Varteks je došla podržati i voditeljica Nevena Rendeli Vejzović koja je za ovu prigodu isfurala zelenu haljinu s uzorkom u "prerija" stilu, crne gležnjače i modernu, prozirnu torbicu s obručem.

Maja Jurović
Nevena Rendeli Vejzović

Ipak, najviše je pažnje plijenila bivša misica Ivana Delač Đolo u zaista smjeloj kombinaciji čupave jakne, kožne pencil suknje i prozirnih gležnjača na petu. Društvo joj je pravila još jedna bivša misica Nina Slamić u "maloj crnoj haljini" koju je dodatno istaknula kontrastnim narančastim cipelama i torbicom u istoj nijansi.

Maja Jurović
Nina Slamić i Ivana Delač Đolo

Crnoj boji nije odoljela ni voditeljica Martina Validžić koja se odlučila na monokromatski look s kojim se ne može pogriješiti neovisno o prilici. Kako look ne bi bio dosadan, Martina je uskočila u lakirane hlače koje je uskladila s istom takvom torbicom. Jednostavno, a opet dovoljno efektno!

Maja Jurović
Martina Validžić

Plesačica Valentina Walme, koju pamtimo iz showa "Ples sa zvijezdama", također je igrala na sigurno s crnim, ali je bila ipak raspoložena za malo eksperimentiranja. Preko obične crne košulje odjenula je haljinu od tvida s popularnim kariranim uzorkom, sve zaokruživši lakiranim cipelama.

Maja Jurović
Valentina Walme

Bipa FASHION.HR održat će se od 22. do 26. listopada, gdje će svoje kolekcije predstaviti najpoznatija dizajnerska imena modne scene poput Ivice Skoke, Roberta Severa, BiteMyStyle by Zoran Aragović, KLISAB, Twins i drugi.

Linker
17. travanj 2024 15:04