Victoria Beckham
 Profimedia, Backgrid USA
S ulica New Yorka

Victoria Beckham i najobičniji komad pretvori u senzaciju: Ovo baš svi imamo u ormaru

Victoria Beckham (44) nikad ne razočara spojem poslovnog i chic stila, a u jednom takvom outfitu prošetala je ulicama New Yorka gdje se nalazi povodom predstavljanja nove sportske kolekcije.

Modne kombinacije u bijelom hit su i ove zime, što je najnovijim izdanjem pokazala bivša spajsica i priznata dizajnerica Victoria Beckham. U Velikoj Jabuci paparazzi su je snimili na izlasku iz hotela u kojem je odsjela, u bijeloj košulji i hlačama širokih nogavica te u crnom klasičnom kaputu, a outfit je začinila crvenim modnim dodacima u obliku remena i torbice te tako pokazala elegantni izgled karakterističan za njezin stil. Da dizajnerica i naobičniji komad pretvori u senzaciju dokazala je izborom tako jednostavne, a vječne bijele košulje koja se savršeno stopila s ostatkom outfita.

Cijeli styling je zaokružila crnim salonkama, nepogrešivim uz sve i za svaku priliku. Victoria najbolje zna promovirati komade iz svoje kolekcije pa tako svaki dio outfita nosi upravo njezin potpis.

New York, NY  - Victoria Beckham dons all white with a black blazer on top while posing for our lenses outside a NYC Hotel.

Pictured: Victoria Beckham



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 410129923, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA

Dizajnerica se nalazi u New Yorku povodom predstavljanja svoje nove kolekcije koju je izbacila sa sportskim brandom Reebok. Kako je izjavila, kolekcija za proljeće/ljeto 2019. godine inspirirana je vremenom koje je provela u Los Angelesu i Londonu. Kalifornijski opušteni duh spojila je s britanskim istančanim krojevima. Sportsku modu ovom kolekcijom je željela približiti suvremenom načinu života, a kolekcija je dostupna za žene i muškarce. Suradnju s brendom najavila je još 2017. godine, a kolekcija je dostupna i u Hrvatskoj.

Linker
19. travanj 2024 12:00