Promo
Promo

eco-friendly brend

Volimo njihove haljine, a sada imaju i prvu kolekciju cipela - baš za ljeto!

Losanđeleški brend koji je tržište osvojio svojim zavodljivim modelima haljina pripremio je obožavateljicama iznenađenje i predstavio svoju prvu kolekciju cipela koje, kao i svi njihovi komadi, nose odličje sustainable proizvoda.

Reformation je tako predstavio 11 modela sandala koje dolaze kao idealni izbor za novu ljetnu sezonu. Brend koji je romantičnim haljinama cvjetnog uzorka osvojio i slavne trendseterice poput manekenke Emily Ratajkowski sada ima još jednog aduta.

Ovaj brend se istaknuo po svojoj politici koja je ekološki orijentirana i prednjače kao ime na tržištu koje promiče trend modne održivosti. Svojim primjerom tako pokazuju da moda koja brine za okoliš može ujedno izgledati dizajnerski. Uz njihovu odjeću koja je rađena od materijala koji ne šteti, ili minimalno utječe na okoliš, kolekcija cipela također je rađena od materijala koji ne štete okolišu, poput kože koja je bojena bez kroma i jute. U usporedbi s ostalim cipelama izrađenima u SAD-u, proizvedene su s 52 posto manje CO2 emisije, 70 posto manje vode i 65 posto manje otpada.

Promo

Reformation Isabelle, $198

 

Elegantne sandale iz nove kolekcije obilježene su ovosezonskim trendovima kada je obuća u pitanju pa se izdvajaju one s estetikom 90-ih godina, minimalistički modeli s tankim remenčićima i pravokutnim potplatom - retro sandale koje su za novu sezonu jedan od najpopularnijih izbora svake zaljubljenice u modu.

Promo
 

Predstavili su i niske modele na vezanje te espadrile na punu ili nisku petu , natikače s block-petom, japanke, a cijene modela se kreću od 128 do 218 dolara.

Promo

Reformation Lily Espadrille, $128

Promo

Reformation Camille Espadrille, $158

Promo

Reformation Isabelle, $198

 

Promo

Reformation Menage, $198

Promo

Reformation Porto, $218

Promo

Reformation Jeanne, $158

Promo

Reformation Corsica, $128