Instagram
*dodano u košaricu*

Vrijeme je za šoping: Brend &Other Stories je stigao na Asos, ovih 10 komada nam je na listi želja

Sestrinski brend H&M preko online stranice ne dostavlja u Hrvatsku pa nam njihovi komadi do sada nisu bili dostupni. Srećom, priključili su se britanskom gigantu o kojem su brojne Hrvatice 'ovisne'.

Online shopping koji malim koracima postaje zamjena šopingiranju po velikim centrima još je jednom pokazao blagodati pa se na listu dostupnih nam brendova koji u Hrvatskoj nemaju fizičku trgovinu pridružio još jedan. Trendi, romantični i ženstveni komadi brenda &Other Stories od sada su dostupni u bogatoj ponudi Asosa preko kojeg se mogu naručiti i u Hrvatsku.

Poželjna ljetna kolekcija tako je već objavljena, a sastoji se od lepršavih haljina, kupaćih kostima i cool modnih dodataka. S obzirom na to da Asos na dnevnoj bazi mijenja svoju ponudu i uključuje nove komade, vjerujemo da će s vremenom biti dostupno još više zanimljivih odjevnih predmeta s potpisom ovog brenda.

Ovaj brend osnovan je 2010. godine i u kratkom se roku uvukao u ormare trendseterica koje je osvojio jednostavnim i elegantnim komadima moderne estetike. Za razliku od H&M-a, &Other Stories nudi modu po nešto višim cijenama pa se one kreću od oko 400 kuna za midi suknje, oko 600 kuna za proljetne haljine i oko 500 kuna za ljetne cipele i sandale. Istražili smo što se nudi na Asosu i pronašli 10 komada s potpisom ovog brenda koje si želimo priuštiti.

Asos
&Other Stories haljina £79.56

Asos
&Other Stories haljina £99.09

Asos
&Other Stories haljina £110.66

Asos
&Other Stories suknja £59.31

Asos
&Other Stories, top s puf rukavima, £59.31

Asos
&Other Stories sandale, £69.43

Asos
&Other Stories natikače, £79.56

Asos
&Other Stories sunčane naočale £23.14

Asos
&Other Stories sunčane naočale £23.14

Asos
&Other Stories bikini £23.14

Linker
24. travanj 2024 17:54