mali savjeti za veliki dan

Za svaku mladenku: Kratki vodič kroz najnovije modele Sposa vjenčanica

Kada je odabir vjenčanice u pitanju, zlatnog pravila nema, ali postoje male tajne kako odabrati savršen model u kojem ćete zablistati na najljepši dan u životu!

Prvenstveno, bitno je odabrati model koji će laskati vašoj građi tijela, istaknuti atribute i prikriti eventualne nedostatke. A glavna podjela modela svodi se na vjenčanice A kroja, sirena kroja, carskog kroja i ravnog kroja.

I ove sezone najpopularnije su prljavo bijela boja, kao i nijansa slonovače i šampanjca, a detalji u vidu šljokica i elegantnih perlica te čipke od svake će mladenke napraviti pravu princezu. Sposa vjenčane haljine itekako prate trendove, ali ostaju svojim modelima vjerni eleganciji i vrhunskoj kvaliteti.

A kroj vjenčanice


Klasični "A linija" stil vizualno će stanjiti gotovo svaku figuru.

Ovaj kroj je savršen za svaki struk, jer ne prati linije, već lagano pada sa svakog dijela tijela. Idealan je za svaki tip tijela, a na vama je da odaberete savršenu nijansu.

Sirena kroj

Jedan od najpopularnijih modela označava vjenčanicu koja strogo prati gornji dio linije tijela te se iznad koljena dramatično širi u bogatom materijalu.

Sirena kroj savršen je odabir za mladenke srednje i mršavije građe.

Za potpuno elegantan završetak, odaberite vjenčanicu koja ima lagani šlep koji će dati pravu dozu luksuza.

Carski kroj


Haljina carskog kroja specifična je po naglašenom strukom koji se nalazi tik ispod grudi, a ostatak haljine pada do ruba.

Idealna je opcija za dame koje imaju širi struk i manje grudi, a vizualno izdužuje figuru.

Ravan kroj


Također jedan od najpopularnijih krojeva vjenčanica, idealan je za dame koje vole da im haljine strogo prate liniju tijela, a noviji modeli oduševljavaju voluminoznim i bogatim donjim dijelovima.

Bez obzira na to za kakav model i oblik vjenčanice se odlučite, najvažnije jest da se u njoj osjećate udobno, nesputano, elegantno i lijepo. Za svaki dodatan savjet ili pitanje, na usluzi vam stoji osoblje iz Sposa tima, a na vama je da uživate u odabiru svoje savršene vjenčanice!

Linker
12. travanj 2024 03:58