kraljevi vjenčanica

Zagrebački dizajnerski dvojac eNVy room predstavio kolekciju sanjivih vjenčanica

Svjetskom trendu predstavljanja kolekcija u manjim, intimnim prostorima umjesto na raskošnim pistama pridružio se i zagrebački dizajnerski dvojac eNVy room. Domaći 'kraljevi vjenčanica', kako im tepaju modni znalci, svoju novu kolekciju vjenčanica predstavili su u novootvorenom showroomu u Zagrebu.

U minimalistički uređenom i prozračnom prostoru, kojeg su za ovu prigodu lišili svih detalja pa je tako više nalikovao umjetničkoj galeriji nego dizajnerskom studiju, predstavili su kolekciju kojom dominiraju raskošne haljine u nude nijansama te modeli podložni transformaciji. Naime, takvi modeli se zapravo sastoje od dva dijela: skidanjem bogate suknje od tila, vjenčanica postaje elegantan kombinezon kao stvoren za plesanje do sitnih jutarnjih sati.

Osim haljina, dizajneri Vjeko Franetović i Nikica Ivančević su pripremili cijeli niz modela među kojima mladenke mogu birati kombinacije za svoj poseban dan - tu su kompleti, T-shirtevi, suknje raznih dužina i kombinezoni koji su postali njihov zaštitni znak.

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević

Osim kolekcije vjenčanica, zagrebački će dizajneri na isti način predstaviti i nadolazeću kolekciju u lipnju.

"Želja nam je predstavljati kolekcije javnosti putem manjih, ekskluzivnijih i intimnijih modnih događanja koji će omogućiti ekskluzivniji pristup našim klijenticama i ležerniju atmosferu. U mnogočemu smo bili prvi kad je u pitanju kreiranje i predstavljanje vjenčanica i želimo se dodatno fokusirati na taj segment našeg poslovanja, ali i na pret-a-porter kolekcije koje će biti u manjim, ali ekskluzivnijim i luksuznim serijama" - ističu dizajneri.

Prvo u nizu predstavljanja novih kolekcija, okupilo je brojne poznate ambasadorice branda koje u svojim posebnim, svečanim izdanjima biraju eNVy room potpis. Tko je sve došao podržati zagrebačke dizajnere, pogledajte u galeriji!

Linker
15. travanj 2024 23:43