Njih nećete promašiti

Po Zagrebu je kao na modnoj pisti: Poznati znaju što se nosi za pokazivanje

Omiljeno zagrebačko mjesto na koje se dolazi vidjeti i biti viđen ovih je dana osobito vrvilo modom i ljepotom - sunce postaje sve zubatije i sluti na hladniji preokret i ovo nam je svima posljednja prilika za duga švrljanja gradom, na otvorenom.

Na špici su tako ovih dana viđene voditeljica Nikolina Ristović, blogerica Sonja Kovač, modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović, supruga našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija, Olja Vori, glumica Mada Peršić, te arhitektica Maja Tedeschi.

Maja Tedeschi izgledala je iznimno elegantno u plavoj košulji i crnim hlačama pri dnu trendi izrezanih nogavica, dok je Nikolina Ristović došla u nešto opuštenijem izdanju - širokim trapericama i maslinastozelenoj jakni.

Olja Vori odjenula je haljinu koja je i krojem i uzorkom oličenje najužarenijeg kestena u svijetu mode, a ne odvaja se ni od svojih crvenih cipelica.

Sonja Kovač vitku je figuru istaknula u uskoj midi suknji i 'malom' slatkom puloveru, dok je Mada Peršić bila superchic u širokim poderanim trapericama i turbo širokom puloveru u prljavoružičastoj nijansi.

Aleksandra Dojčinović naoko jednostavan styling u trapericama, majici i jaknici upotpunila je skupim detaljima: torbicom Chanel te remenom i maramom s potpisom Gucci.

Spica / Zagreb 14.10.2017. / foto: Davor Matota / Maja Tedeschi
foto: Davor Matota
Maja Tedeschi

Spica / Zagreb 12.10.2017. / foto: Davor Matota / Nikolina Pisek Ristovic
Nikolina Ristović

foto: Maja Jurovic
Olja Vori

Spica / Zagreb 18.10.2017. / foto: Davor Matota / Aleksndra Dojcinovic
foto: Davor Matota

Spica / Zagreb 17.10.2017. / foto: Maja Jurovic / Sonja Kovac
foto: Maja Jurović
Sonja Kovač

Spica / Zagreb 18.10.2017. / foto: Davor Matota / Mada Persic
foto: Davor Matota
Mada Peršić

Linker
24. travanj 2024 00:43