Davor Matota
izlazak na modnu reviju

Poslala poruku: Iva Todorić natpisom na majici svima ostavljala upitnike iznad glava

Iva Todorić, kći posrnulog tajkuna Ivice Todorića, mnoge je ostavila s upitnikom iznad glave kad se na zagrebačkoj modnoj reviji pojavila sa znakovitim natpisom na majici.

Iva Todorić u četvrtak je navečer u zagrebački Novinarski dom došla pogledati modnu reviju domaćeg dizajnerskog dvojca Elfs, koji su pred tristotinjak svojih obožavateljica i obožavatelja, mahom poznatih, prikazali najnoviju kolekciju. Za tu je prigodu Iva odjenula crnu suknju s volanima od čipke i tila te majicu upravo s njihovim potpisom, a printom na majici poslala je i poruku.

Na jednostavnoj bijeloj majici kratkih rukava otisnuta je, naime, žuta patka, ispod koje crnim slovima piše: "Dont give a..." iliti ako bismo pokušali prevesti: "Boli me patka".

Na reviju je došla s dragom prijateljicom, spisateljicom i voditeljicom Eminom Pršić.

modna revija Elfs / Novinaski dom / Zagreb 11.10.2019. / foto: Davor Matota / Emina Prsic i Iva Todoric
Davor Matota

Majica se u dućanu kao i na webu popularnih Elfsa prije sniženja prodavala za 40, a sada je 28 eura odnosno oko 210 kuna. Crna čipkasta suknja košta 1900 kuna.

elfs.hr

Iva cijelu jesen nosi osmijeh na licu jer se ljetos odlično odmorila, a posebno se hvalila 17.000 kuna vrijednim sedmodnevnim Vortex Cruiseom u organizaciji self-help poduzetnice Ane Bučević.

Spica / Zagreb 15.09.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Todoric
Maja Jurović

Vortex Cruise - kruzer President / Hvar 08.08.2019. / foto: Maja Jurovic / Iva Todoric Balent
Maja Jurović
Iva Todorić

Linker
12. travanj 2024 01:44