Promo, BiteMyStyle/Red agencija
Promo, BiteMyStyle/Red agencija

baš ostavlja dojam

Pun pogodak za trudničke dane: Ella Dvornik već nosi novi BiteMyStyle kaput

Modna kameleonka Ella Dvornik, već je dugi niz godina muza, inspiracije i prijateljica modnog dizajnera Zorana Aragovića, čije kreacije redovito nosi. Ususret reviji za sezonu jesen/zima, ekskluzivno predstavljamo tri lica Elle Dvornik u kreacijama iz nove kolekcije BiteMyStyle u kojima je Ella pokazala moć transformacije.

Blogerica, influencerica i trendseterica Ella Dvornik prva je imala priliku isprobati novu kolekciju Zorana Aragovića koja se bazira na hit uzorku sezone – kariranom. Glavna ideja kolekcije jest igra kontrastima u dužinama, bojama ili teksturama na odjevnim predmetima. Ove jeseni dominiraju nešto zagasitiji zemljani tonovi, karirani uzorak i asimetrija. Kaputi, jakne i suknje strožih formi pomalo asociraju na vojne odore dok su haljine lepršavih, fluidnijih i asimetričnih formi. Color block tehnikom Aragović je kreirao maxi kapute u narančastoj, pink i crvenoj boji, a s njima kombinira lepršave kratke haljine na preklop u sivim i smeđim tonovima od tkanina specifičnih za klasična odijela. Od tkanina za novu kolekciju Aragović bira vunene štofove, velure, viskoze i poliesterske mrežice koje u detaljima naglašavaju formu poput ramena ili struka.

Posebnu pozornost dizajner na svojim revijama posvećuje stylingu, frizurama i glazbeno – scenskom nastupu, a ništa manje uzbudljivo neće biti ni ove sezone na modnom spektaklu Bipa Fashion.hr, u godini kad BiteMyStyle slavi 15 godina rada.

Bipa Fashion.hr održat će se od 22. do 26. listopada u Paviljonu 8 Zagrebačkog velesajma, a revija BiteMyStyle by Zoran Aragović na rasporedu je u subotu, posljednjeg dana najveće modne manifestacije u regiji. Svoje će nove kolekcije prikazati i Robert Sever, Ivica Skoko, Branka Donassy, Marina Design, KLISAB, Twins, Anthony Avangard, Jelena Holec i Spirit by T.B. Iznenađenje na pisti bit će Staša design, hrvatski modni brand s londonskom adresom, dok će modna kuća Varteks povodom 100. rođendana predstaviti svoju novu kolekciju.

Promo, BiteMyStyle/Red agencija

Promo, BiteMyStyle/Red agencija

Promo, BiteMyStyle/Red agencija

Promo, BiteMyStyle/Red agencija