KlisabXGhetaldus
 Instagram
Godina izlaska 'van okvira'

Spremni na neka nova pravila! Optički div Ghetaldus na valu promjena donosi novi, savršen dizajn

Nova lica, novi vizualni identitet, neka nova pravila... Nova godina za Ghetaldus Optiku, uistinu je rezultirala valom promjena koje nisu mogle ostati neprimjećene.

Suradnja modnog dvojca KLISAB i Ghetaldusa svakako je događaj koji je snažno obilježio početak 2020. godine, a marku Ghetaldus osvježio nekim novim modelima dioptrijskih i sunčanih naočala. Suradnja optičkog diva i modnih dizajnera nove generacije zapravo je tek uvod u ono što nas očekuje ove godine, ali i u budućnosti. Zahvalni onima koji su godinama uz njih, odlučili su iz Ghetaldusa pružiti nešto novo i onima koji svoju tradiciju tek stvaraju.

Godina izlaska "Van okvira" ne bi bila moguća bez nove, kreativne energije agencije Saatchi & Saatchi Hrvatska. Njihovo poigravanje s dugo čuvanom tradicijom rezultiralo je stvaranjem nove suvremenosti, stvaranje novog, upečatljivog identiteta kojim se Ghetaldus Optika vrlo lako može istaknuti od ostalih na našem tržištu.

Promo
Ghetaldus je spreman za život 'van okvira'!

Tradicija je nešto što se čuva, a mi smo se s našom odlučili malo poigrati te našu priču, onu renomirane hrvatske optičke kuće, učiniti još posebnijom.

"Novim vizualnim identitetom Gethaldus je napravio iskorak prema "premium generic" dizajnu koji će mu omogućiti jasnu, jednostavnu i konzistentnu komunikaciju na svim suvremenim komunikacijskim platformama, te u svim statičnim i video formatima. Nepredvidivost, a opet konzistentnost brandinga koju donosi osvježeni Ghetaldusov vizualni identitet razvijen je kako bi osnažio poziciju Ghetaldusa kao modnog, ali istovremeno i kao vodećeg trgovačkog branda."

Za Ghetaldus, ovo je korak naprijed u daljnjem razvoju koji naravno sa sobom nosi jačanje i proširenje svoje ponude. Uz brand KLISABzaGhetaldus na policama njihovih optika od ovog proljeća se nalaze i novi modeli sunčanih naočala. Naime, uz dioptrijske okvire marke GHETALDUS i GHETALDUS LUXE ponudu šire također vlastitom markom GHETALDUS SUN koja će svojim modelima sunčanih naočala zadovoljiti potrebe čak i onih najizbirljivijih.

Promo
Novi svijet znači stvaranje budućnosti, ali i čuvanje tradicije - a to je filozofija na kojoj Ghetaldus počiva

#narucionline

Ono na što su zasigurno jednako ponosni je i online poslovnica Ghetaldus optike, točnije naš webshop koji se pozicionirao kao broj jedan online destinacija za shopping iz udobnosti vlastitog doma.

"Rastite s nama, ako već niste i pridružite se ovom 'valu' svjetskih trendova, te u samo 3 klika osigurajte najbolje modele sunčanih naočala poznatih svjetskih dizajnera", zovu vas iz Ghetaldusa.

Čitajte i:

Sunčane naočale najbolji su detalj svake sezone, a otkrivamo vam najpopularnije modele i kako ih odabrati

Što otkačenije, to bolje: Sunčane naočale postaju glavni adut modne kombinacije

Poznate dame obožavaju ovih 6 modela sunčanih naočala

Linker
19. travanj 2024 11:01