Amber na gala Banquetu
 Profimedia, INSTAR Images
SVI SU JE GLEDALI

Stil koji se pamti: Remek-djelo haljina istaknula je njezine duge noge

Glumica koja je bila u braku s Johnnyjem Deppom, zaista je krenula dalje, a to govori i njezin zadnji modni stajling.

Glumica Amber Heard je na gala večeri u Beverly Hillsu gdje su slavljeni Golden Globe dobitnici odlučila pokazati da je okrenula novu stranicu u životu. Ondje je kao gošća zablistala u neobičnoj dizajnerskoj haljini francuske modne kuće Saint Laurent. Haljina izgleda kao zanimljiv mozaik, a mnogima je atraktivna plavuša zbog kombinacije još i više bila u centru pozornosti.

Slavna dizajnerska kuća nedavno je odala počast modnim 80-ima i disko eri. Napravili su modernu verziju male crne haljine s retro detaljima, poput zlatnog točkastog uzorka, puf rukava i ubojitog dekoltea. Sada pak rade, mali odmak od toga, a jedno je sigurno, haljina na glumici pravo je remek-djelo, jer izgleda kao vrijedan ručni rad. Haljina je vrlo kratka, pa noge stavlja u prvi plan.

, Beverly Hills, CA -20180809 - 2018 HFPA Annual Grants Banquet


-PICTURED: Amber Heard
-, Image: 381923594, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Amber na gala Banquetu


@goldenglobes banquet

Objavu dijeli Amber Heard (@amberheard)

32-godišnja glumica iz Texasa bila je u braku s glumcem Johnnyjem Deppom, od 2015. do 2017. godine. Nakon što je bivšeg supruga optužila za fizičko i psihičko zlostavljanje i dobila odštetu, samo niže nove ljubavne romanse.

Atraktivna glumica Amber Heard (32) trenutačno je romantičnoj vezi s kustosom Vitom Schnabelom, koji je nekada bio izabranik i poznatog supermodela Heidi Klum.

Linker
23. travanj 2024 11:08