LJETNI JACKPOT

5 ultimativnih komada za ljetni đir po gradu

Haljina s pojasom u struku i golim ramenima bit će ovog ljeta pun pogodak, osobito ako dolazi sa zanimljivim detaljima poput predimenzioniranih džepova. Stilistica City Centera one Silvia Dvornik odabrala je 5 ključnih komada za ljetni đir po gradu koje vam donosimo u nastavku.

- Spoj romantike i jednostavnosti u pastelnim tonovima svaki komad odjeće pretvara u statement komad ovog ljeta – poručuje Silvia Dvornik koja je kao ključan odjevni predmet odabrala haljinu u nježno plavoj nijansi, a s pastelnim tonovima nastavila je i na obući – nježno ružičaste sandale s tankim naramenicama lako će se uklopiti u svaki ljetni outfiti.

Prednost pastelnih tonova je i u tome što se lako kombiniraju sa šarmantnim uzorcima i jarkim bojama, ističe stilistica Silvia Dvornik pa je u svoj izbor dodala "limun" torbicu koja će definitivno osvježiti svaki look, a neobičnoj torbi možete pridodati i ne tako obične sunčane naočale - one ukrašene biserima koji su trenutačno pravi hit detalj na svim modnim dodacima. Za "šlag na kraju" City top 5 by Silvia Dvornik odabran je parfem kuće Elie Saab koji dočarava sav luksuz glamuroznih haljina tog poznatog brenda.

- Uz orijentalno cvjetnu interpretaciju parfema Girl of Now zablistat ćete kao prava diva – poručila je za kraj Silvia Dvornik. Pogledajte odabir top pet komada koje možete pronaći u City Centeru one, a za više inspiracije posjetite City Mix&Match.

I ne zaboravite, veliko ljetno sniženje u vašem omiljenom shopping centru još uvijek traje.

Linker
22. travanj 2024 08:32