Profimedia, TEMP Rex Features
modna inspiracija

5 velikih proljetnih trendova koje možete nositi svaki dan

Posljednjih tjedana smo na ulicama svjetskih modnih metropola vidjeli šarolike modne kombinacije iz kojih se dalo naslutiti što će biti hit u narednoj sezoni. Ipak, većinu tih trendova teško je zamisliti kao dio svakodnevnih kombinacija.

Neki od trendova su prolazni i na njih se vrlo brzo zaboravi, no neki se duže vrijeme zadržavaju na modnoj sceni i veoma su praktični za kombiniranje outfita koje možemo nositi svaki dan. Neonske boje ili biciklističke hlačice možda nećete nositi toliko često (i na način na koji ih nose modne blogerice), no neke kombinacije ćemo ipak posuditi od njih. Klasični trendovi koji će biti isplativa investicija lako su nosivi svaki dan, a neke komade već možda i imate u garderobi.

Trend neutralnih boja

Jedna od najpopularnijih nijansi ove godine zasigurno je neutralna bež i svi njezini tonovi. Boja uz koju svaki stajling izgleda luksuznije preplavila je ulice, no i police trgovina u kojima se nalaze svi odjevni predmeti, kao i modni dodaci u nude tonovima. Lako ju je nositi, a pri kombiniranju pripazite da nosite slične i usklađene boje. Najbolje će ići uz crne i bijele dodatke, no uvijek se možete poigrati i nekim drugim tonovima.

Slip suknja

Slip suknja leopard uzorka prošle je godine bila jedan od gorućih odjevnih komada koji je preplavio Instagram feed. Zavodljive i udobne slip suknje i ove godine će biti izbor za svakodnevni, ali i večernji look. Pristaju svakom stilu pa neće biti problem uklopiti je u postojeću garderobu. Trendi životinjski print, jarka boja ili senzualna crna, svatko će lako pronaći model po svom ukusu.

Minimalističke sandale iz 90-ih godina

Voljela ih je Carrie Bradshaw, a danas ih opet volimo i mi. Minimalističke sandale jedan su od najvećih povratničkih trendova ove godine i nećete pogriješiti ako investirate u jedan par za proljeće i ljeto. Jednako su neodoljive uz traperice, hlače širokih nogavica i suknje te haljine, a uz oble potplate, zanimljive su i one pravokutnog oblika.

Utility kombinezoni

Najpraktičniji odjevni komad u ormaru svakako je kombinezon. Dolazi u raznim varijantama, no onaj koji se nametnuo kao favorit ove godine je onaj koji izgleda kao radnički, odnosno utility model. Vojničkog su stila pa ako volite ovakav modni izričaj bit će pun pogodak za vas.

Statement bluza i traperice

Klasična kombinacija koja nikada ne izlazi iz mode i koja će uvijek izgledati stylish. Ove godine u prvom planu su bluze rađene od organdija - materijala koji izgleda neodoljivo i luksuzno, a uz plave traperice ravnih nogavica imate trendi kombinaciju za grad ili odlazak na posao. zanimljiva torbica ili cipele dodatno će podignuti kombinaciju koja je spremna u tren oka.

Linker
20. travanj 2024 05:39