Profimedia, Balawa Pics
Baci, zadrži, kupi

9 pogrešaka koje svi radimo kad je donje rublje u pitanju

Grudi se mijenjaju iz tjedna u tjedan. Bilo bi divno imati i veći grudnjak za one dane u kojima vam hormoni divljaju, zar ne?

Želite li 2018. godinu započeti s osjećajem kontrole nad vlastitim životom, jedna od jednostavnijih stvari koje možete napraviti je zaviriti u ladicu s donjim rubljem. Nalaze li se tamo pažljivo uščuvani komadi koji vam lijepo stoje i prate sve vaše potrebe ili se u gomili ispranih grudnjaka s razvučenim naramenicama i starih gaćica koje su izgubile oblik, ne možete ni snaći?

Uredno posložen ormarić sa strateški odabranim donjim rubljem pomoći će vam da se osjećate bolje u svojoj koži, a kad isprobate život bez gaćica koje se urezuju u meso i grudnjaka koji stvara 'šlaufove' na leđima, nikad se više nećete vratiti na staro.

Za ove modne pogreške, mnoge žene će priznati da su krive:

Kupujete grudnjak koji želite, a ne onaj koji vam treba

Nije važno sviđa li vam se grudnjak s decentnim crnim točkicama i mašnom, ako vam košarice nikako ne stoje. Novac i vrijeme koje trošite kupujući rublje koje vam ne pristaje potrošite na istraživanje kako bi napokon nabavili nekoliko kvalitetnih grudnjaka koji će vam dati podršku koja vam je potrebna i pritom izgledati dobro ispod uske majice, ali i bez nje.

Imate samo jednu veličinu grudnjaka u ormaru

Grudi se mijenjaju iz tjedna u tjedan. Bilo bi divno imati i veći grudnjak za one dane u kojima vam hormoni divljaju, zar ne?

Israeli fashion model Bar Refaeli in the ads for Passionata Spring Summer 2014 collection.

18/12/2013, Image: 179994170, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE (HO) /  13 pics., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics
Profimedia, Balawa Pics

Ignorirate znakove da je vrijeme za shopping

Naramenice su se opustile? Krenite u shopping. Tangice se urezuju na bokovima? Krenite u shopping. Na području blizu pazuha grudi vam ispadaju iz košarica? Na leđima se grudnjak diže prema vratu? Ili vam se urezuje u kožu? Rubovi gaćica naziru vam se ispod hlača? Shopping, shopping, shopping.

Više pažnje posvećujete odabiru majice nego grudnjaka

Grudnjake i gaćice nemojte kupovati samo usput. Shvatite ih kao izuzetno važnu bazu koja čuva vaše intimne dijelove tijela, pruža vam osjećaj ugode, osigurava grudi od preranog padanja i zbog koje će vam sva odjeća ljepše stajati.

, , 09, June 2016.-

US modelo Emily Ratjkowski is the face of Princess lingerie brand new collection


©DJ /  LAN - 9/6/16 **HANDS OUT pics**, Image: 289422767, License: Rights-managed, Restrictions: Pictures in this set: 10
As the promotional pictures in this set are defined as 'Hands Out', the supplier can´t be considered responsible of subsequent sales or any other legal matter concerning to the material provided.

These promotional pictures has been provided without  any compromise between the parts and it is only under the responsibility of the recipient, who acknowledges the reception of these pictures as 'Hands Out'., Model Release: no, Credit line: Profimedia, Target Press
Profimedia, Target Press

Odbijate baciti staro rublje jer vam je priraslo srcu

To je samo komad starih gaćica! Bacite ih i krenite dalje.

Nosite iste modele grudnjaka i gaćica još od tinejdžerskih dana

Kad imate 17 možete eksperimentirati s donjim rubljem, no tijelo se iz godine u godinu mijenja, baš kao i vaše potrebe. Postoji šansa da ćete sportske topiće i minijaturne tangice koje ste toliko obožavali, morati zamijeniti donjim rubljem u kojem ćete se preporoditi. Ako još niste zaboravili na sintetiku, krajnje je vrijeme da to učinite sada.

, ,03, MARCH 2017.
Victoria’s Secret turns up the heat with its all new Dream Angels bra collection. In addition to the launch, the lingerie brand also unveiled a red-hot campaign. Angels Elsa Hosk, Taylor Hill, Stella Maxwell, Romee Strijd and Josephine Skriver appear in the sun-drenched images. This season introduces two new styles with a focus on lace. The off-the-shoulder bralette and laced-up bralette are absolute standouts. 

©DJ /  LAN - 03/3/17 **HANDS OUT pics**, Image: 323305879, License: Rights-managed, Restrictions: Pictures in this set: 7, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Target Press
Profimedia, Target Press

Zaboravljate na efekt koji sa sobom donosi usklađeni komplet

Kompleti donjeg rublja nekoć su predstavljali luksuz, a danas ih možete posjedovati u raznim bojama uz samo malo dobre volje za vrijeme shoppinga. Kad odjenete komplet, narast će vam samopouzdanje, a cijeli ćete se dan osjećati ženstveno i moćno.

Ne vodite brigu o pravilnom pranju i čuvanju osjetljivog rublja

Želite li da vam rublje dulje potraje, nabavite posebne vrećice za pranje u mašini, deterdžent koji održava boje, i nikad ali baš nikad ne perite osjetljive komade na visokim temperaturama. Ručno pranje odličan je izbor, ali s jednom zamkom - deterdžent se mora zaista dobro isprati kako ne bi došlo do osipa.

Monika Jagaciak in the photoshoot for the new lingerie collection of Victorias Secret , september 2014, Image: 205632074, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Thunder Press
Profimedia, Thunder Press

Igrate na sigurno

Da, najvažnije je pronaći modele koji vam dobro pristaju, ali nemojte zaboraviti i da se u čarobnom svijetu donjeg rublja možete odlično zabaviti. Odaberite boju na koju se inače ne bi odvažili, počastite se korzetom ili isprobajte izazovne, ali praktične gaćice u nekom novom modelu.

Lithuanian fashion model Edita Vilkeviciute shows her sexiest side for H&M lingerie 2014 catalogue., Image: 200812705, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Balawa Pics
Profimedia, Balawa Pics

Linker
16. travanj 2024 07:01