Getty Images for IMG
top 20 modela

Ako su vam haljine dosadile, ovi kombinezoni bit će pun pogodak

Modni adut za proljeće u svakom ormaru zasigurno je kombinezon koji ima posebno mjesto u ormaru - jednostavan, s druge strane efektan i udoban, čim vrijeme zatopli ne skidamo se iz omiljenih modela!

Kombinezon čini idealnu zamjenu proljetnoj haljini, kada ste u potrazi za osvježenjem stajlinga ili jednostavno niste tip koji voli nositi haljine, kombinezoni se nameću kao odličan izbor za različite prigode.

Lako se nose od jutra do mraka - kao dio svakodnevne casual kombinacije, poslovnog looka ili pak večernjeg izlaska. Ovisno o modelu, nose se na svečanostima poput vjenčanja, a s obzirom na veliki izbor modnih trgovina, dostupni su modeli uz koje je lako zasjati i složiti elegantni izgled. Ipak, ovoga puta usredotočili smo se na one koji će bolje izgledati kao dio stajlinga za svaki dan.

ISTANBUL, TURKEY - OCTOBER 11:  A guest seen during Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul at  on October 11, 2016 in Istanbul, Turkey.  (Photo by Timur Emek/Getty Images for IMG)
Getty Images for IMG

Modeli koji se trenutno nalaze na policama trgovina zadovoljit će svaki ukus - modeli dugih i širokih nogavica osobito će laskati liniji i vizualno noge učiniti dužima, a neki dolaze i s remenom u struku koji ističe figuru. Jednostavne krojeve lako sami možete začiniti pojasom ili remenom, a uz jednobojne modele od kojih su najpopularniji oni u zemljanim tonovima - maslinasto zelenoj, bež ili smeđoj, uvijek se volimo okrenuti i zabavnim uzorcima i bojama - dominiraju cvjetni i tropski motivi, prugice i vječne točkice.

Fashion: street style at Milan Fashion Week 2019 outside of the Sportmax show in Milan on February 22, 2019.
22 Feb 2019, Image: 416158252, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Početkom ove godine kao favorit su se istaknuli radnički kombinezoni, koje možete pronaći i pod imenom 'utility' te su oni izbor za one koji su u potrazi za komadima krojenima po posljednjim trendovima. Pomalo grubi, uz prave modne dodatke čine zanimljive modne kombinacije, no ako ste više ljubiteljica ženstvenog stila, klasični modeli izbor su s kojim se ne može pogriješiti - od kratkih rukava do tankih naramenica, ističu se i kombinezoni u obliku tregerica koje smo neko vrijeme pospremili u modnoj prošlosti.

Sada ih opet nosimo, uz basic kratku majicu ili laganu košulju ispod tregerica, a uz vječne traper modele koji će vas pretvoriti u modernu kaubojku, biramo i neke nove materijale, one ekološki prihvatljivije, ponajprije Tencel koji je alternativa pamuku. Uz njega, u vrućim danima idealan odabir je lagani i prozračni lan, a sve modele koje smo zapazili pronađite u našoj galeriji.

Linker
09. travanj 2024 03:43