Promo
Vječni modni komad

Bez ove haljine nećete moći ovoga ljeta, a to zna i domaća glumica

Hrvatska glumica Judita Franković jedna je od onih koja plijeni pozornost odmjerenom elegancijom gdje god se pojavi. Decentna i uvijek sa stilom njezini su najveći modni aduti.

Judita Franković redovito bira bezvremenske modne komade, a često ju inspirira i vintage stil nekih prošlih vremena zbog čega su njezine kombinacije jedinstvene kao i glumačka karizma koju posjeduje. Uz retro estetiku poznata glumica ukorak je i s trendovima, a jedan od omiljenih, i prije svega praktičnih, su lagane slip haljine idealne za ljetne večeri.

Na nedavnom društvenom događanju u centru Zagreba, Judita Franković se pojavila u crnoj slip haljini s otvorenim leđima. Jednostavnu crnu kombinaciju je podigla upečatljivim platformama i torbicom u jarko zelenoj boji.

Judita Franković s Petrom Granić Glowatzky

Promo

Osim lagane teksture, slip haljina je idealan ljetni komad jer se može jednostavno kombinirati uz sve ostalo. Možete ju nabaciti preko traperica, a u slučaju hladnije večeri dobro će vam doći kožna ili traper jakna. Slip haljina dobro izgleda na tenisice, ljetne sandale ili pak visoku potepticu. Što god odlučili slip haljina je komad koji vrijedi svake sezone imati u ormaru. Odabrali smo neke od modela iz trenutne high street ponude.

Zara, dvoslojna midi haljina 229,90 kn

Zara, 199,90 kn

Zara, fluorescentna haljina 199,90 kn

Zara, haljina od umjetne kože, 199,90 kn

Zara, 139,90 kn

Uterque, 1.390,00 kn

Uterque, 950,00 kn

Mango, 249,90 kn

H&M, 24,99 eura

H&M 24,99 eura

H&M 14,99 eura

Linker
18. travanj 2024 21:08