Getty Images for Gucci
Stil koji nitko ne nosi kao on

Bilo bi ga čudno vidjeti u 'normalnom' outfitu: Jared Leto nosi tenisice oko kojih se lome koplja

Osim po odličnim glumačkim ostvarenjima, Jared Leto prepoznatljiv je po svom stilu koji je uvijek originalan i drugačiji. Jared se ne zamara kritikama i uvijek se oblači kako želi i uživa u modi.

S njim moda nikad nije dosadna! Njegov stil vam se ili sviđa, ili vam se ne sviđa, no jedno je sigurno - Jared Leto se zna istaknuti u masi. Klasična odijela i modne kombinacije gotovo nikada nisu nešto za čim će glumac i pjevač posegnuti već je moda za njega igra.

Na Tjednu mode u Milanu Jared je osvanuo u Gucci outfitu od glave do pete. S obzirom na to da je s kreativnim direktorom modne kuće Alessandrom Micheleom u odličnim odnosima, često ga viđamo u Gucci odjevnim komadima. Uz 'haljinu' cvjetnog uzorka i trenirku s natpisom 'Gucci', Jared je nosio tenisice koje su otkako su predstavljene u novoj kolekciji pokupile kritike javnosti. Isticale su se i jarko ružičaste čarape na banane.

MILAN, ITALY - FEBRUARY 20: Jared Leto arrives at the Gucci show during Milan Fashion Week Autumn/Winter 2019/20 on February 20, 2019 in Milan, Italy. (Photo by Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Gucci)
Getty Images for Gucci

U sklopu Cruise kolekcije predstavljene su vintage tenisice koje izgledaju kao da su već iznošene, a cijena im iznosi gotovo 6000 kuna. S obzirom na to da izgledaju kao da su prljave i spremne za smeće, korisnici društvenih mreža su napali i ismijali luksuzni brend.

Gucci
Gucci tenisice iz Cruise kolekcije

Jared Leto ne mari za takve komentare i ove je tenisice složio sa svojim otkačenim outfitom. Glumac i frontmen grupe Thirty Seconds to Mars nije razočarao ekstravagantnim stajlingom niti na dodjeli BRIT nagrada. Tamnoplavi baršunasti sako, crne hlače i crvene cipele upotpunio je srebrnom glomaznom ogrlicom koja je prekrivala njegova prsa.

BGUK_1493223 - London, UNITED KINGDOM  - Celebrities attend the Warner Music & CIROC Vodka House Party In Association With GQ in London

Pictured: Jarad Leto

BACKGRID UK 20 FEBRUARY 2019, Image: 415064209, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK

Linker
19. travanj 2024 19:51