Profimedia, TEMP Rex Features
Za planinarenje po modnim visinama

Biste li ih nosili? Nove Gucci tenisice podijelit će mišljenja

Tenisice inspirirane obućom za planinarenje kuća Gucci predstavila je na reviji za jesen/zimu 2018. godine, a nakon ludih kombinacija boja, napokon su stigli i nešto nosiviji modeli, ali opet s neočekivanim i blještavim detaljem.

Otkako je Alessandro Michele zasjeo na mjesto kreativnog direktora kuće Gucci, taj je luksuzni brend, nekad rezerviran za imućne muškarce i žene u srednjim godinama, odjednom ponovno postao kul.

U posljednjih nekoliko godina iznimno je popularan među dvadesetogodišnjacima i slavnim mladim licima, a gotovo sve što ta poznata modna kuća izbaci, preko noći postaje hit.

Nakon velikog uspjeha niskih tenisica od kože, s dodatkom prepoznatljivih 'Gucci boja', početkom godine brend je izbacio model Flashtrek, inspiriran obućom za planinarenje i nostalgijom za nekim davnim vremenima.

Press foto

Prvih nekoliko modela iz kolekcije za jesen/zimu 2018. godine izašlo je u prodaju u neočekivanim bojama te sa zanimljivim detaljem koji se može nositi po želji - kožnim remenčićem ukrašenim lažnim dragim kamenjem, koji se može skidati i ponovno kopčati.

Otkačene tenisice koje nije tako lako kombinirati s ostatkom garderobe kupili su samo najodvažniji obožavatelji brenda, a Gucci je nedavno najavio da će u prodaju pustiti i nešto nosivije modele, u crnoj i bijeloj boji.

Press foto

Bijele tenisice u modernom glomaznom stilu, mogu se kupiti uz remen s bijelim kamenčićima ovijenim zlatnim lancima, dok se u kutiji s crnim tenisicama nalazi crni remen sa zelenim kamenčićima.

Press foto

Tenisice proizvedene u Italiji, s potplatom visokim 55 mm sigurno će pokrenuti brojne rasprave među ljubiteljima ulične i visoke mode, a imaju i paprenu cijenu.

U online dućanu Net-a-Porter, koji dostavlja do Hrvatske, prodaju se za 1.200 eura, odnosno 8.912 kuna.

Linker
25. travanj 2024 17:34