Bella Hadid na Oscar de la Renta reviji
 Profimedia, TEMP Rex Features
Ponovno se nose

Cipele s ovim detaljem pravi su mamac za poglede, našle smo nekoliko odličnih modela

Možda vam se čine nenosive, ali prozirne cipele, odnosno one od plastike, još uvijek su hit na nogama mnogih ljubiteljica mode. Osim što su efektne, prednost im je što se mogu kombinirati na sve.

Ove su sezone prozirni modni dodaci i obuća ponovno traženi detalj u slaganju modernih lookova. Pomama za prozirnim cipelama počela je 2016. kada su ih prošetale sestre Kim Kardashian i Kylie Jenner. Međutim, pravi proboj plastike u modnoj industriji počeo je još 60-ih godina prošlog stoljeća kada su vladali avangardni Space Age i Youthquake etosa te se plastika nosila svakodnevno.

Nekada ne bismo mogli zamisliti da na nogama nosimo nešto poput plastike, ali prava prednost ovakve obuće jest što se lako kombinira na sve. Iako su čizme poznatih sestara nešto što ne može nositi svatko jer su prilično neudobne i otkrivaju svaki nedostatak na stopalima, u današnjoj ponudi brendovi nude mnogo privlačnije modele.

U balerinkama, sandalama ili salonkama od vinila noga vam se neće znojiti kao u čizmama od ovog materijala, a izgledat će efektno. Cipele s prozirnim detaljima kombinirajte uz široke cvjetne suknje ili haljine, oversize košulje i svilene suknje ili pak na obične traperice i neku prozirnu torbicu.

Mogućnosti su zbilja bezbrojne, jedino trebate odlučiti sviđa li vam se uopće ovaj trend. Kako bismo vam pomogli u odabiru, našli smo nekoliko modela obuće s vinil detaljima po povoljnim i nešto većim cijenama.

Za dodatnu inspiraciju, evo kako su modne blogerice iskombinirale prozirnu obuću:

Bella Hadid in the front row
Oscar de la Renta show, Runway, Spring Summer 2018, New York Fashion Week, USA - 11 Sep 2017, Image: 349069942, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, TEMP Rex Features
Profimedia, TEMP Rex Features
Bella Hadid na Oscar de la Renta reviji

Linker
25. travanj 2024 18:34