Getty Images for Nina Ricci
OSTAJU U TRENDU

Čizmice u bijeloj boji i ove godine vladat će zagrebačkim ulicama. Pronašli smo 11 hit modela

Baš kao što je i najavljeno, i ove će godine pravi hit na gležnjačama biti jedna (ne)boja - i to nije klasična crna. Iako su još 2016. postale neizostavan dio svačije garderobe, nije kasno za njihovu kupovinu, ako se za nju još niste odlučili.

Iako je najlakše posegnuti za crnim modelom, bez obzira na to o kojem se predmetu radilo, već par sezona se kao must have komad nameće i bijela nijansa - osobito na gležnjačama. Još je 2016. krenuo taj povratak u devedesete koje su podržale brojne slavne dame, ali, iako su mnogi očekivali da će trajati samo par sezona, nosit će se i ove godine.

New York, NY  - Danish model Josephine Skriver poses during a street photoshoot. Josephine looks trendy in an off white jacket, pink top, light denim, and white combat boots for the shoot.

Pictured: Josephine Skriver



*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 406727124, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid USA
Profimedia, Backgrid USA
Bijele čizmice voli i danski model Josephine Skriver

Najavljeno je to na modnim revijama kuća Louis Vuitton, Givenchy i Proenza Schouler, a nosit će se popularne "čarape" gležnjače, one s blok petom, ali i "kitten" model, te kaubojske gležnjače koje su osvojile ulice ove godine. Neke od njih još stignete uhvatiti na sniženju, dok su druge dio novih kolekcija koje su tek stigle u trgovine, ali u svakom slučaju će biti odličan dodatak bez obzira na stil koji furate.

PARIS, FRANCE - MARCH 02:  Gilda Ambrosio wears an orange fur coat, a yellow skirt, white shoes, a purple bag, and attends the Nina Ricci show as part of the Paris Fashion Week Womenswear Fall/Winter 2018/2019 on March 2, 2018 in Paris, France.  (Photo by Edward Berthelot/Getty Images for Nina Ricci)
Getty Images for Nina Ricci

Osobito će biti dobar izbor kada tek stigne proljeće u kombinaciji sa svijetlim odjevnim komadima, a osim gležnjača nosit će se i nešto viši modeli. Pronašli smo 11 komada koji će biti odličan odabir i kroz proljeće, ali i iduće hladne sezone!

Linker
25. travanj 2024 00:02