Heidi Klum
 Profimedia, Mega Agency
amfAr gala večera

Dekoltei i duboki prorezi okupirali crveni tepih gala večeri

Osim po humanitarnom karakteru, tradicionalna amfAR gala večera poznata je i po glamuroznom crvenom tepihu. Kao i uvijek, i ove godine na događaju koji se održao u New Yorku su se pojavila poznata lica.

Svake godine Američka fondacija za istraživanje AIDS-a organizira svečanu humanitarnu večeru, a cilj je svake godine prikupiti što veća novčana sredstva za borbu protiv zloćudne bolesti. Holivudska krema ovu priliku iskoristi i za pokazivanje raskošnih kreacija na crvenom tepihu, a slavne ljepotice nisu razočarale niti ove godine. Od svih uzvanica, najviše su se isticale Victorijine anđelice.

Alessandra Ambrosio arrives on the red carpet at the amfAR New York Gala 2019 at Cipriani Wall Street on February 6, 2019 in New York City.     Photo by /UPI, Image: 412450028, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Alessandra Ambrosio
Lais Ribeiro arrives on the red carpet at the amfAR New York Gala 2019 at Cipriani Wall Street on February 6, 2019 in New York City.     Photo by /UPI, Image: 412449979, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, UPI
Profimedia, UPI
Lais Ribeiro

Alessandra Ambrosio, Elsa Hosk, Candice Swanepoel i Heidi Klum neke su od dama koje su plijenile pažnju, a dominirale su crne i tamnoplave haljine, visoki prorezi koje uvijek rado biraju za ovakva događanja i duboki dekoltei. Švedska ljepotica Elsa Hosk odabrala je jednostavnu crnu haljinu sa zlatnim remenom u struku i dekoltiranim izrezom, a kosu je svezala u elegantnu i zalizanu punđu. Alessandra Ambrosio odlučila se za sličnu vamp haljinu baršunastog materijala koja je u prvi plan stavila njezin dekolte i isklesanu figuru.

-New York, NY - 20190206 - The 2019 amFAR Gala New York Foundation’s 21st Annual Benefit for AIDS Research

-PICTURED: Elsa Hosk
-, Image: 412433941, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, INSTAR Images
Profimedia, INSTAR Images
Elsa Hosk

Uz poznate manekenke pojavila se i holivuska glumica Mila Jovovich koja je blistala u zlatnoj haljini, kao i sveprisutne sestre Kardashian koje su se također odlučile za crne haljine dubokog dekoltea koje potpisuje Versace. Njihova izdanja s amfAr večere pogledajte u galeriji.

Linker
24. travanj 2024 00:59